Kryddbakad torsk i syrlig dillsås

(5)

Vad tycker du?

Kryddbakad torsk i syrlig dillsås

Överraska med kryddig torsk på årets julbord. Ugnsbaka fisken tillsammans med syrlig och gräddig dillsås. Smaksätt med citron och salt. Recept av Kocklandslaget.

Kryddbakad torsk i syrlig dillsås.

Ingredienser

  • 320 gTorskfilé, eller sejfilé (MSC-märkt)
  • 1 tskFänkålsfrö, mald
  • 1 tskDillfrö, mald
  • 1 tskAnis, mald
  • Salt

Syrlig dillsås

  • 1 dlvispgrädde
  • 1 dlCrème fraiche
  • 100 gsmör
  • 1 citron, pressad saft
  • 0,5 dlDill, hackad
  • Salt

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Kryddbakad torsk i syrlig dillsås