Nudelsallad med krispig kyckling

Nudelsallad med krispig kyckling

4,1 (21 röster)

Nudelsallad med krispig kyckling – toppa med rostade jordnötter och koriander.

Recept från boken ”Laga mig” av Lotta Lundgren (Albert Bonniers förlag).

Nudelsallad med krispig kyckling

  • Ingredienser

  • 2 kycklingfiléer
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 ägg
  • 3 dl panko ströbröd
  • 1.5 dl jordnötter
  • 200 g risnudlar
  • 1 gurka
  • 65 g babyspenat
  • 1 kruka koriander
  • olja, neutral
  • Dressing

  • 2 msk sesamolja
  • 3 msk limejuice, färskpressad
  • 3 msk japansk soja
  • 2 tsk socker
  • 1 röd chili, finhackad

Gör så här