Ingredienser
Pajskal
- 100 gSmör , kallt
- 1 dlflorsocker
- 3 dlvetemjöl
- 1 ägg
- 1 nypasalt
Passionsfrukts-pannacotta
- 4 Gelatinblad
- 250 gpassionsfruktpuré, kan ersättas med annan frukt- eller bärpuré
- 2,5 dlvispgrädde
- 1 dlströsocker
- 1 tskVaniljsocker
- 1 nypasalt
Varmvispad maräng
- 3 äggvitor
- 0,5 tskpressad citron
- 2,5 dlströsocker
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Cecilia H Larsson
Cecilia H Larsson är bakbloggare, receptkreatör och bakboksförfattare. Hon älskar att skapa såväl gamla favoriter som helt nya bakverk – med en extra passion för dekoration. Tillsammans med sin man Mattias Larsson leder hon programmet ”Garanterat gott” där det bjuds på lyxig – men alltid lättlagad – helgmat.
Visa 20 recept