Maxa din ekonomi - så ska du göra

Rätt metoder för ett framgångsrikt år

Kommersiell text (läs mer här)

Vill du få pengarna att växa under 2021? Ta tag i ditt sparande

Små metoder, tålamod och rätt kunskap kan leda dig rätt i börsdjungeln.

Här får du bra tips på hur du maxar pengarna i år.

Lär dig allt om börsen

I boken ”Börspsykologi” presenteras komplicerade metoder på lättillgängliga och övergripande sätt. Du får lära dig om viktiga psykologiska parametrar såsom självkänsla, mindset och flockbeteende och guidar dig att förstå dig själv, marknaden och därmed göra fler lyckade investeringar.

Nu får du dessutom boken ”Ut ur ekorrhjulet” i samma bokpaket!

Boken är en praktisk och inspirerande handbok om hur du uppnår ekonomisk frihet genom att ta till dig smarta, ekonomiska råd.

Beställ paketet här nedan.

Bokpaket: Börspsykologi och Ut ur ekorrhjulet

Pug

Bokpaket: Börspsykologi och Ut ur ekorrhjulet

299,00 kr

Läs mer

Till shoppen

Skaffa inspiration

Det finns fortfarande många kvinnofällor och tyvärr har privatekonomin visat sig vara en av de allra svåraste att trassla sig ur. I vilken tråd börjar man dra? Vad är viktigt på riktigt? Hur gör man? Häng med när Ekonomi-PT:n Mia Ingelström guidar Veronica Linarfve, beteendevetare och författare med nybotad ekonomifobi, genom 9 träningspass. Upplägget är enkelt, konkret, peppande och passar alla oavsett hur mycket eller lite pengar du har.

Beställ boken här nedan.

Se över dina lån och skulder

Betalar du en massa dyra räntor och avgifter varje månad? Se över dina kostnader och utgifter och samla lån och krediter för att enkelt sänka din månadskostnad. Med Lendo kan du samla dina lån till ett mer förmånligt privatlån och få mer pengar över till annat. Pengar du kan investera, vilket på sikt får dem att växa.

Se över dina möjligheter till ett samlingslån hos Lendo här. [Extern länk]

Spara i aktier och fonder

Hos Nordnet får du gratis aktiehandel, förslag på fonder och personlig service. Det är helt gratis att bli kund och du behöver varken byta bank eller fylla i några blanketter. Du sköter allt digitalt och får ett enkelt och tryggt sätt att snabbt komma igång med ditt nya sparande.

Bli kund hos Nordnet här - det är gratis och tar bara några minuter. [Extern länk]

Se över ditt elavtal

Betalar du onödigt mycket för el? Hos Kundkraft väljer du mellan fast eller rörligt pris och låter sedan dem upphandla ett nytt elavtal åt dig. För att du ska få ett så lågt elpris som möjligt så bjuder de in alla elbolag till en auktion. De som lägger lägst pris utan fasta avgifter vinner och du får en lägre månadskostnad. Hos Kundkraft har du sedan möjlighet till ett nypressat elpris varje år.

Bli kund hos Kundkraft här för att se vilket elpris du kan få. [Extern länk]

Publisert:

Aftonbladet

/

Min ekonomi

/

Kommersiell text (läs mer här)

LÄS VIDARE

Experter varnar för hajpade gröna investeringar

ÄMNEN I ARTIKELN

Kommersiell text (läs mer här)

Privatekonomi

Sparande

Nordnet

Elpriser

Lendo