Kanye West

Kanye West: Jag ber för Trumps tillfrisknande

Av: 

TT

Kanye West skickar en hälsning till Donald Trump via Twitter. Arkivbild.

Foto: Lauren Petracca Ipetracca/AP/TT

NÖJE

Kanye West uttrycker sitt medlidande med Donald Trump efter att den amerikanske presidenten insjuknat i covid-19. I ett inlägg på Twitter skriver rapstjärnan att han ber för Donald Trumps och hustrun Melania Trumps tillfrisknande.

"Det finns ett skriande behov av snällhet i samhället. Vi behöver och måste förena oss i Jesus namn. Jag ber för president Trumps och Melanias tillfrisknande, precis som jag hade gjort för Joe och Jill Biden om de hade insjuknat, och precis som jag gör för vem som helst som drabbas av covid-19."

Enligt Billboard är han inte den enda kända profilen som uttryckt sitt medlidande, det har även Cardi B, 50 Cent och flera andra artister gjort via sociala medier.

Kanye West meddelade i somras att han ställer upp i presidentvalet och kandiderar nu som oberoende. Dock har han missat att registrera sin kandidatur i flera delstater och väljarna kan därför inte rösta på honom i hela landet, som på Joe Biden eller Donald Trump.

TMZ rapporterade tidigare under dagen att Kanye West åtminstone hamnat på röstsedlarna i Kalifornien – men som vicepresident till den oberoende kandidaten Roque De La Fuente Guerra.

ANNONS EXTERN LÄNK

Sommarshop hos Gina Tricot! Klicka hem årets hetaste trender här.

Gina Tricot

Donald Trump.

Foto: Jacquelyn Martin / TT NYHETSBYRÅN
Publisert:

LÄS VIDARE

Kändisarna som stöttar Trump – och de som röstar på Biden

ÄMNEN I ARTIKELN

Kanye West

Donald Trump

Covid-19

Amerikansk politik

Coronaviruset

Cardi B