Riverdale (tv-serie)

Gravida ”Riverdale”-skådespelaren dumpad av maken

Basebollspelaren begär skilsmässa efter bara fem månader

Av: 

Torbjörn Ek

”Riverdale”-skådespelaren Vanessa Morgan.

Foto: Richard Shotwell / TT

NÖJE

De gifte sig i januari och i fredags avslöjade Vanessa Morgan att hon väntar barn.

Nu har basebollstjärnan Michael Copech plötsligt begärt skilsmässa från ”Riverdale”-skådespelaren, uppger Chicago Tribune.

Nyheten om skilsmässan kommer bara dagar efter att Vanessa Morgan, 28, så sent som i fredags avslöjat att hon är gravid. I flera bilder och videoklipp från en fest tillsammans med vänner och familj berättade hon att det skulle bli en liten pojke, skriver People.

”Debatterade om jag skulle behålla den här delen av mitt liv dold, men jag visste att folk skulle börja se bilder av min mage och jag ville att ni skulle få höra det från mig. Jag vill hålla den här delen av mitt liv privat, men jag ville också få vara först med att berätta”, skrev ”Riverdale”-stjärnan då på Instagram.

Maken Michael Copech, 24, pitcher i basebollaget White Sox, syns inte på några av bilderna eller videoklippen som Morgan lagt upp från tillställningen och nu avslöjar alltså Chicago Tribune att han begärt skilsmässa från sin fru.

Ansökte om skilsmässa i juni

Skilsmässoansökan lämnades in till domstolen i Morris Country i nordöstra Texas redan den 19 juni, bara fem månader efter att White Sox-spelaren och ”Riverdale”-stjärnan gifte sig i januari. Då hade paret varit förlovade sedan Kopech friat framför ett vattenfall i Arizona i juli 2019.

Michael Copech, pitcher i basebollaget Chicago White Sox

Foto: WIKIPEDIA

Michael Copech har inte varit aktiv på sina sociala medier sedan i oktober förra året och den senaste bilden Vanessa Morgan lagt upp på sin make var 30 april, på hans födelsedag. Hon fick reda på graviditeten den 20 maj, skriver Chicago Tribune.

Borta av personliga skäl

People har inte fått kontakt med Michael Copechs talesperson, men har varit i kontakt med Vanessa Morgans talesperson som bekräftar att Copech är far till barnet. I övrigt vill talespersonen inte kommentera skilsmässoansökan.

Michael Copech var skadedrabbad under säsongen 2019 och White Sox meddelade för tre veckor sedan att han inte kommer medverka vid årets säsong av personliga skäl.

Vanessa Morgan gör sedan 2017 rollen som Toni Topaz i Netflix-serien ”Riverdale”. Hon har också haft återkommande roller i tv-serierna ”The Shannara chronicles”, ”The latest buzz” och ”Min barnvakt är en vampyr”.

ANNONS EXTERN LÄNK

SOMMAR-REA hos Cervera: Upp till 30-50 % på massor av varor!

Cervera

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

Tre kändisar som skakar galler – så är deras liv bakom lås och bom

ÄMNEN I ARTIKELN

Riverdale (tv-serie)

Skilsmässa

Graviditet