Youtubestjärnan erkänner: Gifte sig för att få publicitet

Av: Natalie Demirian

Publicerad:

NÖJE

Youtubestjärnorna Jake Paul och Tana Mongeau gifte sig och bröt upp.

Nu erkänner Jake Paul att bröllopet var för publiciteten.

– Vi alla gör saker ibland. Och ibland slutar det med att man fejk-gifter sig, säger han.

De amerikanska Youtubestjärnorna och influencerna Jake Paul, 23, och Tana Mongeau, 21, gifte sig i Las Vegas sommaren 2019 efter att ha dejtat i ett par månader.

Många spekulerade redan då att bröllopet var fejk, bara för att få uppmärksamhet och publicitet, något Jake Paul nu bekräftar.

– Vi alla gör saker ibland. Och ibland slutar det med att man fejk-gifter sig. Jag lämnar det så, säger han nu i en intervju med Entertainment Tonight.

Jake Paul och Tana Mongeau.
Foto: gotpap/starmaxinc.com / TT
Jake Paul och Tana Mongeau.

Bröt upp fem månader senare

I början av året bröt de upp, fem månader efter bröllopet.

”Okej, jag vet inte riktigt hur man skriver ett ’vi tar en paus’-inlägg och det är jävligt konstigt... jag är glad över att fortfarande kunna sitta bredvid Jake och skratta medan vi gör det här, men just nu tar vi en paus för att fokusera på våra egna galna liv”, skrev Tana Mongeau då på Instagram.

Hotades med stämning

Jake Paul är en av USA:s mest framgångsrika Youtube-stjärnor med 20 miljoner prenumeranter och 13 miljoner Instagram-följare.

Han har gjort sig känd för videor med galna stunts. De vilda upptågen drev grannarna till vansinne och de hotade så småningom att stämma honom. Det resulterade i att han fick sparken från huvudrollen i Disneys ungdomsserie ”Bizaardvark”.

Tana Mongeau fick en karriär i sociala medier när hon började publicera humoristiska klipp och inlägg om sitt liv. Hon har drygt fem miljoner prenumeranter på Youtube och lika många följare på Instagram.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN