Maktkostymer och heta blickar - här är de svenska partiledarnas ”Dolly Parton Challenge”

Av: Olle Kvarnsmyr

Publicerad:
Uppdaterad:

Dolly Parton, 74, är inte bara världens största countrystjärna. Hon är även en fena på sociala medier och står bakom årets första och kanske redan nu årets största virala fenomen - ”The Dolly Parton Challenge”.

Countrystjärnan Dolly Parton postade nyligen på sitt Instagramkonto ett bildmontage där hon driver med profilbilderna på sociala medier-konton.

Olika personligheter

Hennes bild är en fyrkant uppdelad i fyra andra fyrkantiga bilder där hon visar vem hon är på Linkedin ( Kostym, spindel i nätet, håller många bollar i luften). Facebook, (snäll jultröja som familjen tycker är mysig). Instagram (tuff, rockig och något som får följarna att kasta sig på gillaknappen). Tinder ( Sexig kostym och med ett löfte om heta nätter).

Dollys utmaning

Dolly Parton utmanade andra att göra likadant. Kändisar och fans hörsammade såklart Partons utmaning och nu fylls nätet med mer eller mindre roliga bilmontage som representerar deras olika profilbilder.

Originalet
Foto: Dolly Parton
Originalet

Svenska partiledarnas Dolly Parton Challenge

Några som inte riktigt har hörsammat Dolly Partons utmaning är de svenska partiledarna. Men som tur är har Aftonbladet styrt upp verksamheten, letat i våra bilddatabaser och gjort jobbet för de folkvalda. Här är de svenska partiledarnas ”Dolly Parton challenge”.

Jimmie Åkesson (SD)

Foto: TT/Aftonbladet

Jonas Sjöstedt (V)

Foto: TT/Aftonbladet

Nyamko Sabuni (L)

Foto: TT/Aftonbladet

Annie Lööf (C)

Foto: TT/Aftonbladet

Ebba Busch Thor (KD)

Foto: TT/Aftonbladet

Isabella Lövin (MP)

Foto: TT/Aftonbladet

Ulf Kristersson (M)

Foto: TT/Aftonbladet

Per Bolund (MP)

Foto: TT/Aftonbladet

Stefan Löfven (S)

Foto: TT/Aftonbladet

Intresserad av populärkultur? Följ Nöjesbladet på Facebook för bästa kollen

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN