Glenn Hysén om kärleksresan med Camilla: ”Det är gött”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Glenn Hysén och hans fästmö Camilla Lendott har flytt Sverige för värmen och befinner sig just nu på Kap Verde.

Den senaste tidens uppmärksamhet kring realityserien "Hyséns” har varit påtaglig.

– Det är skönt att få ett litet "break", säger Glenn till Nöjesbladet.

Tv-aktuella Glenn Hysén, 59, och fästmön Camilla Lendott, 50, har bytt det gråa svenska novemberrusket - mot värmen under en två veckor lång solsemester på ögruppen Kap Verde utanför Afrikas västkust.

Medan familjesåpan "Hyséns" visas i Kanal 5 på TV, så har paret lämnat kylan i Göteborg - med en dagstemperatur på fyra grader - för det 20 grader hetare klimatet på Kap Verde. Där är det 24 grader varmt just nu.

På Instagram har Camilla publicerat flera bilder från solresan. Till bilderna skriver hon ”Bra vi har det” och ”Så tacksam för vårt liv, älskar min andra hälft”, följt av flera röda hjärtan.
När Nöjesbladet når Camilla på telefon är hon lyrisk.

– Det är jättehärligt här! Värmen är underbar. Vi är mycket på stranden, spelar spel och dricker och äter gott. Imorgon ska vi åka ut på havet och fiska, berättar hon.

Åker igen nästa år

Paret anlände Kap Verde förra onsdagen och återvänder hem till Sverige på onsdag. Det är andra året som de semestrar i öriket.

– Kap Verde har blivit ett riktigt favoritresmål. Vi har verkligen fastnat för det här stället, säger Camilla Lendott.

Hon avslöjar att de kommer att boka biljetter även till nästa år, så fort biljetterna släpps.

Familjen Hysén har blivit väldigt påpassad i samband med realityserien ”Hyséns”. Camilla förklarar att det är skönt att få komma bort ett tag, även om de flesta som hör av sig och kommer fram på stan är vänliga.

– Det är skönt att få ett "break" från allt, absolut. Resan kom väldigt lägligt. Vi får mycket uppmärksamhet och har också fått brev hemskickade till oss. Men folk säger och skriver bara fina saker, så det är inget negativt. Det är roligt att så många tycker om programmet, säger hon.

1 av 5 | Foto: Privat
Glenn Hysén och Camilla Lendott på Kap Verde.

När vi frågar om resan har varit extra romantisk skrattar Camilla gott.

– Nja, vi är ganska enkla av oss. Men det kan bli några glas bubbel på balkongen och lite tända ljus. Framför allt njuter vi av att bara ha tid för oss själva, säger hon.

Camilla lämnar över telefonluren till Glenn, som berättar att de även hunnit se och annan fotbollsmatch, som Sverige-Turkiet på en irländsk pub.

– Allt är strålande här! Det är helt suveränt väder. Det blåser lite, men det är lite gött i värmen. Vi spelar spel på stranden om dagarna och dricker bira och njuter, säger Glenn Hysén.

Inget bröllop – just nu

Precis som Camilla uppskattar han miljöombytet och att få en paus från allt.

– Men det är helt otroligt. Jag åker hit och tror jag ska få lite lugn och ro, men det är ju svenskar här med. Men det är ändå inga bekymmer om någon kommer fram. Det är bara positivt, säger Glenn Hysén.

Det blir inget hemligt bröllop med Camilla under resan?

– Det är inte aktuellt just nu.

Ni kanske tar det när ni åker dit nästa år?

– Det är inte omöjligt, säger Glenn med ett skratt.

Att Glenn Hysén har hittat kvinnan i sitt liv råder det inga tvivel om.

– Vi är kära och lyckliga. Jag kan inte få en bättre tjej! Camilla har också lite jävlar anamma, vilket jag kan behöva, säger han.

Publicerad:

LÄS VIDARE