Chris Brown

Kvinna stämmer Chris Brown – misstänkt våldtäkt i stjärnans hus

Av: 

Josefine Holmqvist

NÖJE

En kvinna stämmer Chris Brown efter att hon påstår att hon blivit våldtagen i artistens hus, det rapporterar flera amerikanska medier.

Kvinnan ska ha våldtagits av flera olika personer i stjärnans närhet.

– Det är ett av de värsta fallen av sexuella övergrepp som jag tagit del av, säger Gloria Allred, kvinnans advokat.

Artisten Chris Brown har i dagarna stämts av en kvinna som hävdar att hon blev våldtagen i hans hus under en fest i februari, tidigare i år.

Stämningsansökan lämnades på måndagen in till en domstol av advokat Gloria Allred. I dokumenten benämns kvinnan som ”Jane Doe”.

Nyhetskanalen TMZ har tagit del av dokumenten, i vilka det står att kvinnan träffade Chris Brown och hans vän, Lowell Grissom, på nattklubben 1 OAK i Los Angeles i februari. Hon ska där ha bjudits med på efterfest i en musikstudio. Väl på plats beslagtogs hennes telefon.

Därefter ska efterfesten förflyttats till Chris Browns hem, där stjärnan, enligt ”Jane Doe”, bjöd gästerna på droger och stod helt öppet och viftade med en pistol.

Tvingades till sexuella handlingar på flera personer

Vidare menar ”Jane Doe” att artisten ska ha gett ett piller fyllt med vitt pulver till samtliga kvinnor som närvarade, ”för att de skulle få en kul kväll”. Kvinnan säger att hon inte tog några droger.

En kvinnlig vän till Lowell Grissom och Chris Brown beordrade därefter ett antal kvinnor att gå in i Chris Browns sovrum för att ”hänga med” de två männen. Jane Doe säger att världsstjärnan sa åt sin manlige vän att ställa en soffa utanför sovrummet för att se till så att ingen kunde lämna rummet.

”Jane Doe” ska ha försökt ta sig ut ur rummet, men Chris Browns kvinnliga vän ska då ha stoppat henne och tvingat henne att utföra sexuella handlingar på Lowell Grissom. Doe säger att kvinnan därefter tryckte ner henne på en säng och tvingade henne utföra sexuella handlingar även på henne.

Tog en dusch – och blev sedan våldtagen igen

Efter den påstådda våldtäkten tog ”Jane Doe” en dusch, varpå Lowell Grissom ska ha kommit in i rummet och våldtagit henne åter en gång.

Efter incidenten vid Chris Browns hus ska ”Jane Doe” ha gått i behandling på ett center för sexuella övergrepp, samt anmält händelsen till polisen.

Kvinnas advokat, Gloria Allred, läste upp delar ur stämningsansökan inför pressen på onsdagen. Hon säger att det handlar om ett av de värsta fallen av sexuella övergrepp som hon tagit del av.

TMZ har sökt representanter för både Chris Brown och Lowell Grissom – men utan att ha fått något svar.

ANNONS EXTERN LÄNK

Vitare tänder i höst? Köp tandblekning här – resultat på 30 minuter.

Dentway

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Chris Brown

Cannabis

Sexuella övergrepp

Våldtäkt