Mauri Hermundsson om Aftonbladets humorserie ”Noll kontroll”: ”Kaosresa!”

Premiär för Aftonbladet Plus storsatsning

Sju kända komiker i ett hus.

Kruxet? Deras handlingar styrs helt av programledaren Mauri Hermundsson.

Nu har Aftonbladets nya humorserie ”Noll kontroll” premiär.

– Tittarna kommer få åka med på en riktig kaosresa!, säger han.

Aftonbladet-profilen och Youtube-stjärnan Mauri Hermundsson, 26, leder humorgänget som tappar all kontroll i nya serien ”Noll Kontroll” i Aftonbladet Plus.

Komikerna som medverkar och tävlar mot varandra är Per Andersson, Sofia Dalén, Anis Don Demina, Clara Henry, Louise Nordahl, Torbjörn Averås Skorup och Shanthi Rydwall Menon.

PREMIÄR: Se humorserien ”Noll kontroll” HÄR

”Kaosartad inspelning”

Humorserien har fått namnet ”Noll kontroll”, efter programidén som bygger på att deltagarna faktiskt inte har koll på vad som händer i huset där de samlats. Mauri Hermundssons uppgift är att från ett annat hus dela ut individuella uppdrag till komikerna i huset.

– Det var en otroligt spännande upplevelse att sitta och försöka kontrollera en sån som Per Andersson, säger han och fortsätter:

– Det var en underbar och kaosartad inspelning, och ganska exakt så tror jag programmet kommer upplevas. Tittarna kommer få åka med på en riktig kaosresa!

Premiär 29 september

”Noll kontroll” får premiär i Aftonbladet Plus torsdag 29 september, där man direkt kan streama fyra avsnitt. Resterande fyra avsnitt släpps veckan därpå, torsdag 6 oktober.

Serien produceras av produktionsbolaget FLX som haft många succéer genom åren, däribland “Solsidan”.

– Det är första gången vi gör en sådan här omfattande tv-satsning inom Aftonbladet Plus. Vi gör mycket sport-tv, men det är en helt ny nivå för oss och nu testar vi för första gången underhållningssegmentet, säger Ted Kudinoff, chef för Aftonbladet Consumer Business.

Serien går att se för alla som har Aftonbladet Plus eller som startar en prenumeration.

”Noll kontroll” får premiär den 29 september i Aftonbladet Plus.
”Noll kontroll” får premiär den 29 september i Aftonbladet Plus.
Publisert:

LÄS VIDARE