Ellen Bergström i tårar efter förlossningen

”Jag var inte alls beredd på det”

Av: Rasmus Karlsson

Publicerad:
Ellen Bergström och Niclas Lij.
Foto: KARIN TÖRNBLOM
Ellen Bergström och Niclas Lij.

NÖJE

Ellen Bergströms förlossning gick inte som planerat.

I stället för att föda vaginalt tvingades hon till akut kejsarsnitt.

– Det blev inte alls som jag hade tänkt mig över huvudtaget, säger hon i en Youtubevideo.

Tv-profilen och influencern Ellen Bergström, 30, och sambon Niclas Lij, 35, fick en liten dotter tidigare i år. Allt gick dock inte riktigt som paret hade tänkt sig. I en video på Youtube börjar Bergström gråta när hon berättar om förlossningen och chocken hon fick.

– Barnmorskan sa till mig att det kanske kommer bli så att du får göra akut kejsarsnitt. Jag var inte alls beredd på det, min målbild var ju att jag skulle ligga och pressa ut den här ungen. Jag var redo på att spricka, jag var verkligen så jäkla taggad på att föda, trycka ut och krysta, säger hon i videon.

”När de säger att jag ska göra kejsarsnitt så går luften bara ur mig”

Under hela graviditeten valde Ellen Bergström att vlogga vecka för vecka och visa sina följare hur hon hade det. Där syntes även sambon och tillika ”Bachelor”-profieln Niclas Lij. Men under förlossningen blev det akut kejsarsnitt i stället för en vaginal födsel.

– Så när de säger att jag ska göra kejsarsnitt så går luften bara ur mig. Det var ju det som hade varit min målbild hela tiden. Nu blir jag ledsen här. Det blev inte alls som jag hade tänkt mig över huvudtaget, säger hon.

Aftonbladet har sökt Ellen Bergström.

Foto: YOUTUBE
Ellen Bergström i tårar när hon berättar om den tuffa förlossningen.
Publicerad:

LÄS VIDARE