Isabella Löwengrip gör sig av med personal

Blondinbella: ”En av många förändringar som väntar”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Nyligen berättade Isabella Löwengrip att hon har det kärvt ekonomiskt.

Nu berättar hon om de uppoffringar som hon tvingas göra.

”Anna som lagat mat här har fått sluta” skriver hon i sin blogg.

Ofta har bloggaren Isabella Löwengrip, 28, också känd som ”Blondinbella”, stoltserat med sin framgång. Nyligen berättade hon dock att vinden har vänt, och att hon befinner sig i en ekonomisk kris.

Nu berättar hon på sin blogg om de uppoffringar som hon tvingas göra. Bland annat att hon tvingats låta sin kock sluta.

”Anna som lagat mat här har fått sluta. Det är en av många förändringar som väntar. Det är ingen fara, lika fort som man vänjer sig med en högre standard kan man också gå tillbaka” skriver hon.

Kan tvingas flytta

Hon skriver även att hon inte skulle ha något emot att byta sin nuvarande boendestandard mot en mindre lyxig sådan, och helt börja om. Vilket rimligtvis kan tolkas som att lyxvillan på Lidingö, som kostade henne närmare 30 miljoner kronor, kan komma att säljas.

”Mitt största mål genom krisen är att inte behöva säga upp personal (mer än ovan) så det är det jag kämpar för. Jag har inget problem heller att byta bostad och börja om”.

Mitt i krisen berättar hon att det är svårt att inte visa sina känslor inför barnen, men att hon ändå försöker. Inte bara för barnens skull.

”Jag försöker hålla mig stark inför barnen men jag har hört från kloka människor att det är okej att vara ledsen inför sina små. Men jag försöker ändå hålla ihop det. Kanske för min skull mest.”

Sa hejdå till Sverige

Bloggaren berättade i sitt sommarprat om sina planer att flytta till New York och göra karriär där. Hon avslutade även programmet med att säga ”hejdå” till Sverige.

”Vi får se om vi ses igen”, sa hon då.

Men flytten har inte blivit av och hon är kvar i Sverige.

”Jag har nog inte varit i Stockholm så mycket någonsin som denna höst. Visumet väntar men jag vet inte längre om det är rätt sak att göra”, skrev hon i sin blogg tidigare i oktober.

Nöjesbladet har sökt Isabella Löwengrip.

PODD Hyllas för öppenheten - av sparekonomen

I dagens Aftonbladet Daily pratar vi om Isabella Löwengrip. Hur blev hon Blondinbella med svenska folket och varför svajar nu hennes imperium?

 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE