Bradley Cooper och Irina Shayk har gjort slut

Separerar efter fyra år tillsammans

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Bradley Cooper och Irina Shayk har gjort slut efter fyra år tillsammans.

Källor bekräftar för People att paret har bestämt sig för att gå skilda vägar.

Den Oscarsnominerade Hollywoodstjärnan och supermodellen träffades och började dejta våren 2015. Men nu, fyra år senare, har Bradley Cooper, 44, och Irina Shayk, 33, gjort slut.

En källa bekräftar för People att paret har bestämt sig för att gå skilda vägar och just nu vänskapligt håller på att diskutera hur de ska dela vårdnaden om sin tvååriga dotter Lea De Seine.

Dåligt en längre tid

Enligt amerikanska medier har parets relation varit dålig en längre tid. I oktober förra året rapporterade New York Post att paret inte mådde bra ihop:

– De är miserabla tillsammans. De har varit det i månader. Han dricker inte och är intresserad av andlighet. Hon vill gå på krogen, sa en källa till tidningen då.

Efter Oscarsgalan tog uppgifterna om Coopers och Shayks dåliga förhållande ny fart, mycket på grund av Bradley Coopers och Lady Gagas mycket känslosamma version av sin duett ”Shallow” från filmen ”A star is born”.

Tv-tittare över hela världen började snabbt spekulera i om Cooper och Lady Gaga hade en romans, och popstjärnan fick gå ut och tillbakavisa ryktena:

– Folk såg kärlek eftersom det var vad vi ville att ni skulle se, sa hon då.

1 av 3 | Foto: AP
Bradley och Irina.

Gick ensam på galan

Men i maj kom Irina Shayk ensam till den omtalade Met-galan i New York.

Bradley Cooper och Irina Shayk har under sitt förhållande valt att hålla det mesta privat, borta från rampljuset. I februari berättade Shayk för den brittiska upplagan av magasinet Glamour varför

– Jag har många vänner som delar mycket av sina privatliv på Instagram eller i sociala medier, väldigt öppet. Jag beundrar det och tycker att det är jättebra, men jag tycker att det helt handlar om ett personligt val, sa hon då.

– Eftersom mitt arbete kräver att jag befinner mig i rampljuset har jag beslutat att mitt privatliv ska hållas åtskilt. Det heter ”privat” eftersom det är till för att handla om familjen och det tycker jag känns skönt, sa hon enligt People.

Publicerad:

LÄS VIDARE