Tv-profilens teori: Nicole Kidman är flintskallig

Av: Alex Hartelius

Publicerad:

Nicole Kidman har inte visat sitt riktiga hår i sina filmroller på flera år.

Efter att tv-profilen Michelle Visage sett en flygplatsreklam där skådespelaren gör reklam för hårpiller kommer hon med en bisarr teori.

– Jag tror att hon är flintskallig, säger hon i podcasten ”What’s the tee”.

Skådespelaren Nicole Kidman använder sig frekvent av peruker i sina filmroller. Enligt Daily mail har hon inte visat sitt riktiga hår på filmduken ända sedan början av sin skådespelarkarriär.

Nu har en ny teori kommit fram efter att tv-profilerna Rupaul och Michelle Visage i sin podcast, ”What's The Tee”, skämtat om att Kidman envist använder sig av peruker för att dölja sin flintskallighet.

1 av 2 | Foto: AP
Nicole Kidman.

Det hela började med att Michelle Visage såg en reklampelare på en flygplats där Nicole Kidman gjorde reklam för hårpiller.

– Ironin i att Nicole Kidman säljer hårpiller, säger Michelle Visage.

Rupaul förklarar för lyssnarna att ironin ligger i att Nicole Kidman väldigt sällan visar sitt riktiga hår.

– Jag tror att hon är flintskallig, fortsätter Michelle.

– Hon är inte flintskallig. Hon har bara lockigt hår som är mycket skört, säger Rupaul.

Även om det finns bildbevis på att Nicole Kidman inte är flintskallig så verkar perukfrågan vara känslig för skådespelaren.

Daily mail skriver att Kidman la på luren mitt i en intervju med ”The Kyle and Jackie O Show” tidigare i år efter att ha fått frågor om sina peruker och även avböjde att kommentera en liknande fråga under Toronto film festival i september 2018.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN