Svartsjukedrama i ”Wahlgrens värld”

”Phillipe är ju ditt utseende”

Publicerad:
Uppdaterad:
Bianca Ingrosso i kvällens avsnitt.
Foto: Dplay
Bianca Ingrosso i kvällens avsnitt.

NÖJE

Bianca Ingrosso skojar om en potentiell flört mellan pojkvännen Phillipe Cohen och bästisen Lovisa Worge.

”Skämtet” urartar i bråk och tårar.

– Är jag med Phillipe för mycket så får jag Bianca att tro att vi är kära i varandra, säger Lovisa Worge i ”Wahlgrens värld”.

Foto: Dplay
Bianca Ingrosso och Lovisa Worge.

I kvällens ”Wahlgrens värld” börjar semestern i Los Angeles lida mot sitt slut. Efter sju dagars intensivt umgänge ligger spänningen i luften.

Sista kvällen tillbringar de hemma. När Bianca Ingrossos, 25, pojkvän Phillipe Cohen, 26, öppnar en flaska rödvin skvätter det på assistenten och vännen Lovisa Worge, 23. Han torkar snabbt bort vinstänket i hennes hår. Sedan bryter det loss.

– Jag vet att Phillipe är ju ditt utseende, det du går igång på. Och jag vet att du är en sådan typ som Phillipe dör för, säger Bianca Ingrosso till Worge.

Benjamin Ingrosso, 23, som har bevittnat det hela undrar om Lovisa Worge inte tycker ”det är skönt att få så mycket uppmärksamhet”?

– Att Bianca tror att jag och Phillipe är kåta på varandra? Nä, det är inte jätteskönt, svarar Worge.

Hon undrar om det inte är kul att hon och Phillipe blivit så bra vänner. Bianca Ingrosso utbrister då att hon bara skojade.

Foto: Dplay
Phillipe Cohen, Bianca Ingrosso och Lovisa Worge i köket i Los Angeles.

”Tappat humorn”

Hon menar att de alltid har haft den jargongen och skämtat på det sättet.

– Alltså på riktigt, den här gruppen har tappat vad fan humor är för någonting den här resan. Om jag hade varit seriös hade jag inte drivit om det så här, säger Bianca Ingrosso.

Foto: BJÖRN LINDAHL
Bianca Ingrosso.

Förklarar skämtet

Efteråt förklarar influencern för tittarna vad som hände i köket.

– Phillipe råkade spilla rödvin på Lovisas hår, varpå Phillipe ska torka hennes hår och jag lägger ett skämt, som vi har gjort hela veckan: ”Aha, ska du torka hennes hår nu?”. Lite på driv, svartsjuk, berättar Bianca Ingrosso.

Lovisa Worge säger att det är svårt att vara emellan paret.

– Är jag med Bianca för mycket får jag honom att känna sig utanför. Är jag med Phillipe för mycket så får jag Bianca att tro att vi är kära i varandra, säger Lovisa Worge.

Aftonbladet har sökt Lovisa Worge och Bianca Ingrosso.

Publicerad:

LÄS VIDARE