Publicerad:
Uppdaterad:

Hyllar Lill-Babs med dansmedley i ”Let’s dance”-finalen

Kristin Kaspersen dansar till mammas hits

Av: Linn Elmervik

Publicerad:
Uppdaterad:

Kristin Kaspersen hyllar sin mamma i finalen av ”Let’s dance”.

Tv-profilen dansar till ett potpurri av Lill-Babs största hits.

– Hon har omfamnat mig på vägen på sitt sätt, säger Kristin.

När Kristin Kaspersen, 49, och danspartnern Calle Sterner ställer sig på dansgolvet i finalen av ”Let’s dance” blir det till tonerna av Lill-Babs.

Kristin kommer att framföra sitt storslagna finalnummer genom att dansa till ett medley av sin mammas största hits. Numret börjar med ”Tuff brud” och avslutas med ”Leva livet”.

– Vi kommer att göra ett nummer som speglar resan och upplevelsen av resan under våren som kommer omfamnas av mamma, säger Kristin Kaspersen.

1 av 2 | Foto: AFTONBLADET / 85440

”Behövt vara nära”

Lill-Babs, som dog den 3 april förra året, har varit ett stort stöd för Kristin i tävlingen trots sin frånvaro.

– Hon presenterade mig för den här världen och jag har alltid älskat den. Under den här resan har jag känt att hon har varit nära eftersom det är såhär jag är uppvuxen och jag är så innerligt tacksam för det. Under den här tiden har jag också fått vara nära mamma mer än att bara vara nära Lill-Babs. Jag har behövt vara nära henne.

Var alltid nervös

Kristin Kaspersen har tidigare berättat att hon är säker på att hennes mamma hade älskat att se henne tävla i ”Let’s dance” – men att hon hade varit nervös för sin dotters skull.

– Hon var alltid nervös när jag jobbade. När hon själv jobbade var hon så nervös att hon gick på toa tio gånger innan hon gick upp på scen. Hon var ännu mer nervös när någon av oss döttrar skulle göra något. Så det är konstigt att inte ha henne på telefon innan vi går in på golvet, sa hon då.

”Let’s dance” sänds fredagar 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Publicerad: