Hon är spännande men ljuger om otroheten

Olle Kvarnsmyr ÄR Dr Kärlek och svarar på era frågor om allt som rör relationer

Av: Olle Kvarnsmyr

Publicerad:
Uppdaterad:
Medicus amour
Medicus amour

NÖJE

Nyskild man öppen för förslag träffade en kvinna som kanske inte just nu är perfekt.

FRÅGA: Efter ett alldeles för långt äktenskap bestämde jag mig för att skilja mig från min fru. Det var inget lätt beslut då hon lider av psykisk ohälsa vilket var den största anledningen till skilsmässan. Jag kände mig/känner mig som ett svin. Trots allt svek jag henne rejält. Men jag orkade bara inte vara en terapeut hela tiden. Mina barn står bakom mitt beslut och bor mestadels hos mig numera. Vi flyttade från varandra för tre veckor sedan och det går någorlunda okej. Under skilsmässoprocessen träffade jag en annan kvinna via Facebook. En gammal klasskamrat. Hon var i en liknande situation, vi började umgås och utbytte erfarenheter. Det ena ledde till det andra och det uppstod en kärleksrelation. Allt det jag hade saknat med min exfru fick jag nu uppleva med klasskamraten. Sex, skratt och gemenskap. Hon berättade ganska tidigt i vår relation att hon varit otrogen mot sin dåvarande man vid ett tillfälle med en kollega. Jag accepterade det även om jag själv är VÄLDIGT mot otrohet. Nu fick jag reda på att det inte direkt var vid ett tillfälle. Hennes affär med kollegan varade i tre år. Jag har även luskat reda på att de fortfarande har kontakt. Dessutom har hon ljugit om lite andra saker. Min känslor för henne har svalnat avsevärt nu. Men hon är väldigt på och jag har lite svårt att säga nej till hennes inviter. Vad ska jag göra?

Hon verkar vara något av en lurifax

Här ligger en lurifax och smular

DOKTOR KÄRLEK SVARAR Du ska artigt tacka nej. Visst är den nya kvinnan makalöst spännande men samtidigt verkar hon vara något av en lurifax. En fortsatt relation med henne resulterar lätt i misstänksamhet och hjärnspöken. Och det tycker jag inte riktigt du har tid med nuförtiden. Du behöver landa efter skilsmässan som har varit jobbig för dig och familjen. Du behöver packa upp flyttkartongerna och ta hand om kidsen. Inte dejta lurifaxer. När allt är lugnt kan du ge dig ut på banan igen.

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

Önskar du själv assistans av Dr Kärlek - mejla olle.kvarnsmyr@aftonbladet.se bums så kommer allt att lösa sig ska du se.

Publicerad:

LÄS VIDARE