De är klara för ”Stjärnorna på slottet”

SVT: ”En känslomässig berg-och dalbana”

Publicerad:
Uppdaterad:
Alla deltagare i ”Stjärnorna på slottet”.
Foto: Ola Kjelbye, Janne Danielsson, Karin Alfredsson, Magnus Ragnvid/SVT
Alla deltagare i ”Stjärnorna på slottet”.

NÖJE

Det blir en spännande mix i årets ”Stjärnorna på slottet”.

Här är de fem stjärnorna som är klara för inspelningen i juli.

– Vi kommer att få en jätterolig vecka, det blir en extra gnista tror jag, säger en av årets medverkande Charlotte Perrelli.

Fem stjärnor är klara för att bege sig till Lejondals slott och inspelningen av ”Stjärnorna på slottet” i SVT i sommar.

Det är konstnären Ernst Billgren, 62, schlagerartisten Charlotte Perrelli, 45, som får sällskap av de tre skådespelarna Shima Niavarani, 34, Kjell Wilhelmsen, 53, och Ola Rapace, 48.

Lagom till julhelgen får vi se när stjärnorna delar med sig av sina livsberättelser och lär känna varandra i programmet.

– Vi är så glada över att kunna genomföra den 15:e säsongen av Stjärnorna på slottet och med en spännande mix av tre skådespelare, en schlagerdrottning och en konstnär. Tittarna kan se fram emot ännu en känslomässig berg- och dalbana i julhelgen när Shima, Charlotte, Ernst, Ola och Kjell öppnar dörren och släpper in oss bakom kulisserna, säger SVT:s projektledare Ulrika Midunger.

Kocken Tareq Taylor kommer även denna säsong att sätta ihop luncher och middagar på slottet för tredje gången.

”Jag tror att alla kommer att bjuda till lite extra”

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli berättar för TT att hon har fått förfrågan att medverka många gånger förut men då har det inte passat. Men i och med pandemin som härjar har hennes gig blivit inställda och då passade sommaren 2020 bättre.

– Jag tror att alla kommer att bjuda till lite extra eftersom man är så svältfödd på att träffa folk och ha roligt, säger Charlotte Perrelli till TT.

– Det är ett väldigt roligt program att få en möjlighet att vara med i. Vi kommer att få en jätterolig vecka, det blir en extra gnista tror jag. Man umgås ju knappt alls med andra människor nu och mitt arbete är i övrigt nästan helt inställt.

Publicerad:

LÄS VIDARE