Publicerad:
Uppdaterad:

Laila Bagge till sjukhus efter olycka

Föll ihop i badrummet: ”Känns riktigt otäckt”

Av: Linn Elmervik

Publicerad:
Uppdaterad:
Laila Bagge.
Foto: MICKAN PALMQVIST
Laila Bagge.

Laila Bagge har förts till sjukhus i ambulans efter en olycka.

Tv-profilen svimmade i badrummet och slog huvudet i handfatet.

”Har fått sytt fyra stygn i hakan, tre tänder är av till hälften och har en fraktur i käken som jag får reda på om jag behöver operera i dag”, skriver hon på Instagram.

Laila Bagge, 47, svimmade hemma i badrummet i går morse när hon gick upp tidigt för att åka till jobbet på Rix Fm.

”När jag vaknade kände jag mig lite yr och tänkte att jag ska inte väcka Korosh utan jag går till badrummet och dricker lite vatten så blir det bra. Sagt och gjort, kommer så långt, dricker ett glas, även om jag är yr, sätter ned det, men sen blir det svart”, skriver hon på sin blogg.

”Idol”-profilen vaknade sedan av att pojkvännen ropade på henne. Då blödde hon från ansiktet, som hon slagit i handfatet i fallet.

”Det visar sig att när jag slog i ansiktet så spräckte jag hakan och slog även av delar av två tänder. Det var ju som ni förstår inte tal om att åka till jobbet. Istället blev det att åka ambulans till sjukhuset”.

Är sjukskriven

På sjukhuset kunde personalen konstatera att Laila Bagges värden var bra och att det förmodligen var vätskebrist som orsakat svimningen. Hakan syddes, men nu väntar en eventuell käkoperation.

”Jag kan inte riktigt bita ihop eller öppna munnen. Det känns riktigt otäckt när jag tänker på det. Vilken smäll det måste ha varit”, skriver hon på bloggen.

Nu är Bagge hemma från sjukhuset med smärtstillande tabletter och kommer att vara sjukskriven från jobbet på radion i ett par dagar.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Publicerad: