Bachelor och Bachelorette

Matilda Sommar berättar sanningen – ville lämna ”Bachelor”

Anklagar de andra tjejerna för mobbning

Av: 

Stina Dahlgren

Matilda Sommar.
Matilda Sommar.

NÖJE

Matilda Sommars drag gjorde att hon till slut fick lämna ”Bachelor”.

Nu avslöjar att det hela var uträknat och att hon ville lämna programmet.

– Jag gjorde det lite taktiskt för jag tänkte ”tar jag den här så kanske jag åker ut”, säger hon.

Ordspråket ”i krig och kärlek är allt tillåtet” är något som gör sig påmint i årets säsong av ”Bachelor” . I måndagens avsnitt krigade Matilda Sommar, 22, till sig en svart ros. Den som har den kan när som helst stjäla en dejt som gått till någon annan.

Flera av de andra tjejerna i huset ansåg att det inte skulle gynna varken dem eller de två ungkarlarna att stjäla dejter från varandra. Men Matilda Sommar valde att trots det se till att få den svarta rosen.

Simon Lindström.

Snor dejt med Simon Lindström

I dagens avsnitt väljer hon att utnyttja den. När Simon Lindström, 29, tror att han ska på dejt med Emelie Wannberg, 27, Elvira Svensson, 22, och Nathalie Mellgren, 28, är det istället Matilda Sommar som dyker upp.

– Vad är det som händer? Jag hade verkligen sett fram emot att träffa Elvira, Nathalie och Emelie idag så det här känns jättekonstigt, säger Simon.

Han väljer till slut att avsluta dejten och vill inte ge Matilda någon mer ros. Det betyder att hon måste lämna programmet.

– Jag tyckte inte att det var så respektfullt mot dem och jag kan inte stå för det och för mig känns det fel, säger Simon.

Flera av tjejerna var rejält irriterade när Matilda stal den svarta rosen.
Matilda Sommar.

Matilda Sommar ångrar ingenting

När Aftonbladet når Matilda säger hon att hon inte ångrar någonting.

– Att jag tog rosen var det bästa jag gjorde i hela programmet. Jag hatade att bo med så mycket tjejer, jag tyckte bara om hälften av tjejerna, jag fick inte gå på några dejter. Jag gjorde det lite taktiskt för jag tänkte ”tar jag den här så kanske jag åker ut”, säger hon.

Hon säger också att hon inte blev speciellt bra behandlad i huset och tycker att flera av de andra tjejerna körde med vuxenmobbning. När det stod klart för henne att hon skulle få åka hem var det endast en stor lättnad.

– Jag grät i en halvtimme av lycka. De sa i bilen när de körde mig till hotellet att ”vi har aldrig sett en så här glad deltagare åka hem”. Jag har en 4-årig lillasyster här hemma, jag har en katt, jag har min mamma som är min bästa vän. Det var så skönt att åka ut och vara fri.

Hur ser ditt kärleksliv ut i dag?

– Jag är lycklig och singel.

ANNONS EXTERN LÄNK

Pro behandlingar anpassade för hemmabruk - 25% på Swiss Clinic hos NordicFeel här

NordicFeel

Publisert:

LÄS VIDARE

Scenen som TV4 klippte bort från ”Bachelor”: ”Det var lite osmakligt”

ÄMNEN I ARTIKELN

Bachelor och Bachelorette

TV4

Mobbning