Hugh Grant: Därför tog jag en lång paus

Av: 

TT

Publicerad:
Uppdaterad:
Hugh Grant fick nog. Arkivbild.
Foto: Paul Drinkwater/AP/TT
Hugh Grant fick nog. Arkivbild.

NÖJE

Hugh Grant säger att han "fick nog" av att göra film under en period och att filmindustrin i Hollywood "gav upp" sitt hopp om honom.

– Jag utvecklade en dålig attityd kring 2005, strax efter att jag hade spelat in "Music and lyrics". Sedan gjorde jag en film 2009 med Sarah Jessica Parker och den blev en otrolig kalkon, säger han i en intervju med Los Angeles Times och fortsätter:

– Det var aldrig jag som gav upp mina förhoppningar om Hollywood, det var Hollywood som gav upp allt hopp om mig.

Han säger att hans dagar som romantisk huvudrollsinnehavare var över och att han då fick tid över till annat. Mellan 2005 och 2012 satte han knappt sin fot på en inspelningsplats. På sistone har Hugh Grant dock återvänt till filmens och även tv-seriernas värld. Han spelar nu mot Nicole Kidman i "The undoing" på HBO.

Hugh Grant, 60, har också blivit pappa på äldre dagar och har tre barn tillsammans med svenska Anna Eberstein. Han har även ett barn från ett tidigare förhållande.

– I stället för att vara den här halvt förtvinade, medelålders golfspelaren har jag plötsligt ett liv fullt av kärlek. Jag älskar min fru och mina barn och de älskar mig. Jag har plötsligt, ovanligt nog för en engelsman, tillgång till en massa känslor. Nästan för mycket tillgång. Det är svårt att inte låta det svämma över ibland, säger han.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN