Dokusåpaprofil kickas från dejtingprogram

”Kunde inte garantera att han var singel” – Svaret: ”Tror inte de har råd med mig”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Marcelo Peña petas från dejtingprogrammet ”Viafrees live date”.

I stället ersätts han av en annan tidigare Mr Universum och ”Paradise hotel”-profil.

– Vi kunde inte garantera att han var singel, säger Susanne Nylén, presschef för Nent som äger Viafree, Viaplay och TV3.

Han skulle dejta fyra kvinnor i direktsänd tv. Men Viafree kan inte garantera att dokusåpaprofilen Marcelo Peña, 29, är singel och därför kickas han nu från programmet.

– Marcelo Peña kommer inte längre vara med i Viafrees Live Date. Vi kunde inte garantera att han var singel eller hans engagemang och det kändes inte rättvist mot de sökande som letar efter kärleken eller formatet att låta honom vara med som deltagare, säger Susanne Nylén, presschef för Nent som äger Viafree, Viaplay och TV3.

Fått tips

Sedan det blev officiellt att Marcelo Peña skulle vara en av de kändisar som går på dejter i direktsänd tv i jakten på kärlek i ”Viafrees live date” har kanalen fått in tips om att han har förhållande.

– Vi har fått flera indikationer från sökanden och också andra som har hört av sig till oss. Det har därför inte känts hundra procent säkert, säger Nylén.

1 av 2 | Foto: BJÖRN LINDAHL
Marcelo Peña.

”Tror inte de har råd”

Marcelo Peña är upprörd över petningen.

– Det är största skitsnacket. Hur ska jag bevisa att jag är singel annat än att jag säger det till alla som frågar. Om jag hade haft en tjej så skulle hon inte tillåta mig att vara med i programmet, säger han.

Han har en egen förklaring till varför Nent och Viafree valt att peta honom.

– Jag tror inte ”Live date” har gått så bra så jag tror bara inte de har råd. Jag hade ett stort kontrakt med Nent, som innebar tre olika program. Nu får jag inte lika mycket betalt eftersom jag inte gör ”Live date”.

Hur mycket pengar går du miste om?

– Jag kanske redan har sagt för mycket, men det är en jävligt bra summa. Det var en annan kanal som ville ha mig med i ett program så de matchade det erbjudandet och lite till så det är ganska mycket pengar. Nu säger jag så här: ”Big brother”, jag väntar på ert samtal. Åtta år efter att jag gick in i ”Big brother”-huset vore det kul att få avsluta där igen, säger han och skrattar.

Ersätts av Pokemon-mästaren

Marcelo Peña ersätts nu av dj:en och den före detta Mr Universum Alex D’Rosso, 29, som 2016 blev känd som den första svensk att fånga alla figurer i ”Pokemon go”, tog hem segern i ”Paradise hotel” samma år och även medverkat i ”Ex on the beach”.

– Det var snack redan i somras om det här programmet, men så blev det inte av, så nu när jag fick frågan igen så tänkte jag att vi kör, det blir kul. Den typ av tjejer jag gillar får gärna vara snälla, omtänksamma och om de är drivna eller passionerade så är det ett plus i kanten, säger han.

Marcelo petas för att Viafree inte kan garantera att han är singel, kan du garantera att du är det?

– Ja det kan jag, säger han med ett skratt.

”Viafrees live date” sänds måndag till torsdag 19.00. Alex D’Rossos dejter kommer att sändas nästa vecka måndag 7 oktober till torsdag 10 oktober.

Få full koll på Marcelo Peña och Alex D’Rosso och bli helt fantastiskt allmänbildad på kuppen - följ Nöjesbladet på Facebook

PODD Tv-bönderna och kärleken

I första avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” avslöjar veckans gäst Linda Lindorff allt om böndernas sexbrev.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE