Elin Näslund om livet efter ”Ensam mamma söker”

Av: Alex Hartelius

Publicerad:

Medverkan i ”Ensam mamma söker” slutade på bästa tänkbara sätt för Elin Näslund.

Efter programmet väntar hon barn med Marcus Svanberg och de har också planer på giftermål.

– Med facit i hand så vill man bara beskriva det i superlativ, säger hon till Nöjesbladet.

Redan när Nöjesbladet träffade Elin Näslund inför premiären av årets ”Ensam mamma söker” berättade hon att hon väntade barn med en av deltagarna.

Under onsdagen sändes det sista avsnittet av årets säsong och det blir Marcus Svanberg, 22, som vinner Elin Näslund hjärta. I programmet har han författat ett brev där han ger sin kärleksförklaring till en märkbart tagen Elin.

Han går sedan ner på knä och frågar om hon vill gifta sig med honom. Hon svarar ja och det slutar med att de omfamnar och kysser varandra.

– Det var väldigt fint att han hade skrivit ett brev, han ville verkligen ha det här sagt. Sen att han skulle fria trodde jag inte, säger hon till Nöjesbladet.

1 av 4 | Foto: TV3
Elin Näslund

Paret väntar barn

För Elin Näslund var det självklart att tacka ja och i augusti förra året flyttade Marcus Svanberg in hos henne i Gällivare. I maj väntar paret sitt första barn.

– Det var väldigt oväntat. Planen var kanske inte att skaffa barn samtidigt som han flyttade in, det var det inte, men det är otroligt välkommet och efterlängtat, säger hon.

Hur skulle du beskriva din medverkan?

– Jag skulle beskriva den som sjukt lärorik, framför allt för mig själv. Med facit i hand så vill man bara beskriva det i superlativ. Klart att det har varit tufft och jobbigt också men det har varit värt det.

Vad har varit jobbigt?

– Man kan inte sätta sig in i situationen hur man gör en tv-produktion innan man står där. Det är långa dagar och det har varit tufft att dejta människor som man kanske vanligtvis inte skulle dejta.

Paret har fortfarande inte gjort klart med när de ska gifta sig, men Elin Näslund hoppas att det sker inom en snar framtid.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN