Han är Agneta Sjödins nya kärlek

Finansmannen var tidigare ihop med Dominika Peczynski

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:

Agneta Sjödin har mött kärleken igen.

Sedan en tid tillbaka är hon tillsammans med finansmannen Claes Bahri.

– Det stämmer att vi ses, säger hon till Aftonbladet.

För några veckor sedan kunde Aftonbladet berätta att det spelas in en tv-version av det omskrivna träningskonceptet ”16 weeks of hell” och att en av kändisarna som antagit den stenhårda utmaningen är programledaren Agneta Sjödin, 52. I fjol deltog hon också i första säsongen av Kanal 5-satsningen ”Över Atlanten”, en annan tuff utmaning.

Men på det privata planet har hon det inte riktigt lika helvetiskt. Aftonbladet kan berätta att Agneta Sjödin sedan en tid tillbaka har en ny kärlek i sitt liv. Personen som har fått henne på fall är finansmannen Claes Bahri. Han är 58 år och bosatt i Stockholm och var tidigare tillsammans med pr-kvinnan och Army of Lovers-artisten Dominika Peczynski som han har dottern Hannah Bahri, 19, med.

Agneta Sjödin och Claes Bahri.
Foto: SHIMODA MEDIA
Agneta Sjödin och Claes Bahri.

När Östermalmshallen i Stockholm nyinvigdes förra veckan kom Agneta Sjödin och Claes Bahri dit tillsammans med Dominika Peczynski och maken Anders Borg samt ovan nämnda Hannah och Peczynskis son Harry. Där och då var Agneta Sjödin ytterst förtegen om sitt sällskap, men nu bekräftar hon relationen för Aftonbladet.

– Jag vill gärna hålla mitt privatliv privat, men det stämmer att vi ses.

Agneta Sjödin var tidigare tillsammans med före detta elitidrottaren Martin Lamprecht. De var ett par i drygt ett år innan de beslutade sig för att ta en paus i mars förra året. Det faktum att Agneta Sjödin är bosatt i Stockholm medan Martin Lamprecht huserar i Göteborg blev till slut ohållbart.

– Det blev för svårt att hålla ihop ett distansförhållande, men vi är vänner, sa Agneta Sjödin då till Aftonbladet.

Agneta Sjödin har dottern Maja Strömstedt, 22, med artisten Niklas Strömstedt.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN