Emma Stone

Emma Stone har gift sig – i hemlighet

Bröllopslycka för Emma Stone och Dave McCary!

Av: 

Malin Kardell

Skådespelaren Emma Stone är nygift.
Skådespelaren Emma Stone är nygift.

NÖJE

Skådespelaren Emma Stone och komikern Dave McCary har gift sig.

Det rapporterar flera amerikanska medier.

– Som tonåring tänkte jag att jag aldrig skulle gifta mig eller skaffa barn, men nu är det något jag verkligen önskar mig, säger Emma Stone i en tidigare intervju med Elle.

Paret har varit tillsammans sedan 2017 och de förlovade sig i december förra året. I mars skrev tidningen Page Six att paret valt att skjuta på bröllopet med anledning av coronapandemin. Sedan dess har det spekulerats i om paret trots det ändå gift sig.

Nu rapporterar flera amerikanska medier, där ibland sajten People som skriver att en källa bekräftat att skådespelaren Emma Stone, 31, och Dave McCary, 35, knutit hymens band – i hemlighet.

Var och när giftermålet ska ha ägt rum finns inga uppgifter om, och varken Stone eller McCary har själva uttalat sig om den glädjande nyheten.

Träffades i ”Saturday night live”

Paret träffades när Stone gästade sketchprogrammet ”Saturday night live”, vilket Dave McCary är både författare och regissör för.

I en intervju med Elle Magazine 2018, berättade Stone att hennes perspektiv på familjeliv har förändrats med åren.

– Jag har fått ett annat perspektiv på livet efter att jag blivit äldre. Som tonåring tänkte jag att jag aldrig skulle gifta mig eller skaffa barn, men nu är det något jag verkligen önskar mig, sa hon till Elle då.

Emma Stone var tidigare tillsammans med skådespelaren Andrew Garfield, 37, som hon spelade mot i ”The amazing Spiderman”. Paret gjorde slut 2015.

Emma Stone vann bästa kvinnliga huvudroll för filmen ”La la land” 2016 och har spelat i filmer som ”The Amazing Spiderman”, ”Easy A” och ”Birdman”.

ANNONS EXTERN LÄNK

Rean fortsätter hos Åhléns – 50 % på utvalda varor!

Åhlens

Publisert:

LÄS VIDARE

Kändisparen du kanske glömt – så gick det sen

ÄMNEN I ARTIKELN

Emma Stone