Mejla

Magnus Sundholm

Jennifer Aniston och Brad Pitt blåser oss alla

Magnus Sundholm skjuter ner kärleksryktena

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

HOLLYWOOD. Jennifer Aniston hjärta Brad Pitt.

Åh, som vi önskar att skvallerrapporterna vore sanna.

Men det är risk att vi går på årets blåsning.

”Tillsammans igen” utropade veckotidningen InTouch nyligen på förstasidan. ”Brads andra chans”, löd det hos kollegan US. Brittiska Mirror hoppade på tåget med, ”Kära igen”.

Läste man rapporteringen stod det snabbt klart att täckningen för kärleksrapporterna var extremt svag. Innehållet baserades på att de båda skådisarna som var gifta 2000 till 2005 träffat varandra på prisgalorna Golden Globe och SAG (Screen actors guild).

Romansryktena gick sedan i spinn av att duon fångats på bild i en omfamning när de gratulerade varandra till framgångarna – han med Tarantinofilmen ”Once upon a time in Hollywood”, hon med tv-serien ”Morning show”.

Ytterligare tändvätska på elden hällde Vanity Fair med avslöjandet att Aniston låtit Pitt, 56, anlita hennes stylister inför den långa prissäsongen.

Önsketänkandet att de ska bli ihop igen efter att Pitt under uppmärksammade former dumpade Aniston för Angelina Jolie är intressant.

Fansen har stått på Anistons sida sedan dag ett.

Det beror sannolikt på att de i den 50-åriga skådespelerskan ser hennes älskade figur i ”Vänner”, Rachel Green.

Jennifer Aniston och Brad Pitt.
Foto: AP TT NYHETSBYRÅN
Jennifer Aniston och Brad Pitt.

Behållare med blod

Samtidigt har de låtit vreden gå ut över Jolie, den icketraditionella skådespelerskan som tidigare var gift med Billy Bob Thornton och hade en behållare med hans blod runt halsen.

Att det faktiskt var Pitt som gjorde ett val när han lämnade sin fru för en annan kvinna tycktes inte spela någon roll.

Inte ens när han senare anklagades för att ha slagit ett av sina barn och medgett att han hade missbruksproblem, ändras något. Jolie var – och förblir – häxan som ingen förlåter.

Cynikerna här i Hollywood är inte förvånad över att Aniston och Pitt tiger ihjäl romansrapporterna. De menar att duon tjänar på snacket, att skvallret gör stjärnorna fortsatt heta och att spekulationerna hjälper medelåldersduon att hålla sig kvar i rampljuset.

Hollywood har inte heller några invändningar. Industrin är bara glad att kunna behålla några stjärnor i en era när inga nya megakändisar skapas.

Således lär historierna fortsätta – sanna eller inte.

Men bakom kulisserna skrockas det gott. Som en PR-person häromdagen uttryckte det för den här spalten:

– Visserligen har Aniston för länge sedan kommit över sveket och gått vidare. Men tror folk på allvar att hon skulle vilja bli plastmamma till de sex barn som Brad skaffade med hennes ersättare?

 


Veckans:

  • Pr-bakslag: Taylor Swift uppges ha vägrat medverka på Grammy-galan eftersom arrangörerna inte kunde garantera att hon skulle vinna.

  • Klokaste: Hollywood vill göra det lättare för turisterna att besöka Walk of fame. De breda trottoarerna på Champs-Elysses i Paris är förebilden, kombinerad med enkelriktad trafik.

  • Finaste: Los Angeles Lakers hyllning på Staples Center i fredags till den tragiskt förolyckade basketikonen Kobe Bryant och hans 13-åriga dotter, Gianna.


Av: Magnus Sundholm

Publicerad:

LÄS VIDARE