Vinnarens hårda ord efter ”Paradise hotel”

Hannah ”HK” Klostermann: ”Vet inte vad deras liv går ut på förutom bråk”

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:

Efter segern: Nu berättar Hannah Klostermann och Jesper Bengtsson om bråken i ”Paradise hotel”-kulissen.

Enligt vinnarduon är i princip alla deltagare osams med varandra.

– Ja, alla de här bråkar, jag vet inte vad deras liv går ut på faktiskt förutom bråk och Instagram, säger Hanna.

Intrigerna i ”Paradise hotel” har fortsatt efter inspelningen.

Efter att Hannah ”HK” Klostermann, 21, och Jesper Bengtsson, 23, vunnit och Hanna också offrat Jesper för att ensam ta hem vinstpengarna berättar nu duon om hur bråken fortsatt på hemmaplan.

– Ja, alla de här bråkar, jag vet inte vad deras liv går ut på faktiskt förutom bråk och Instagram. Men det är väl så de får sin uppmärksamhet i tio minuter, jag vet inte faktiskt, säger Hannah.

Osäkert om nån kommer på efterfesten

Känns det så att alla de andra deltagarna är osams med varann?

– Ja, alla har typ nåt som ligger och gror på dem, de tjafsar hit och de tjafsar dit. I vår snapchatgrupp och på Facebook. Jag orkar inte, jag läser inte ens, Hej då så känner jag.

1 av 2 | Foto: TV3
Paradise hotel-deltagarna 2019

När Nöjesbladet träffar vinstduon är det ännu oklart om det kommer bli någon riktig efterfest efter att finalavsnittet sänts i TV3 och på Viafree på onsdagskvällen.

– Jag vet inte, det är faktiskt ett ganska nytt bråk som precis kommit upp. Jag är inte så insatt, men jag undrar hur många som kommer de den här festen helt ärligt. Men jag kommer sitta där med Jesper och skåla med mitt bubbel och vara lika nöjd ändå, säger hon.

”Extremt med bråk”

Jesper Bengtsson bekräftar hur osams årets ”Paradise hotel”-deltagare har blivit efter inspelningen.

– Det är extremt med bråk. Pikarna haglar, jag ska inte gå in på detaljer nu, men det är extrema saker. Vissa lägger näsan i blöt i saker som de inte har med att göra bara för att andra ska må dåligt. Jag tycker att det är så onödigt patetiskt, säger han.

– Jag tycker att man kan lägga energin på dem man tycker om och de viktiga sakerna i livet i stället för att lägga det på att bråka med folk från en jävla dokusåpa, det är riktigt jävla fjantigt alltså.

Själv har han försökt hålla sig utanför.

– Folk bråkar om så barnsliga saker och har gjort småsaker till världskrig, säger han.

Publicerad:

LÄS VIDARE