Publicerad:
Uppdaterad:

Tomas Eriksson ersätter i ”Mästarnas mästare”

Av: Linn Elmervik

Publicerad:
Uppdaterad:

Anders Hedberg tvingades hoppa av ”Mästarnas mästare”.

Nu ersätter fyrspannskusken Tomas Eriksson honom.

– Det ska bli jättekul. Jag ser på startfältet att det kommer bli tufft, men jag ska visa dem vad en bonde från Bjäre kan göra, säger han i ett pressmeddelande.

Bara dagar innan inspelningsstart tvingades hockeylegendaren Anders Hedberg, 69, lämna inspelningarna av ”Mästarnas mästare”.

– Anders Hedberg har av hälsoskäl tvingats hoppa av på läkares inrådan. Läkare har upptäckt att han har för lite röda blodkroppar, han får inte vara med, sa projektledare Anders Wistbacka.

Tomas Eriksson.
Foto: SVT
Tomas Eriksson.

”Traktens hjälte”

Nu ersätts Hedberg av fyrspannskusken Tomas Eriksson, 58.

– Mästarnas mästare har drabbats av ännu ett avhopp, men även denna gång är vi mycket glada över att ha hittat en mycket värdig ersättare. Tomas Eriksson har många mycket fina meriter och trots att han just nu har en intensiv tid på sin bondgård så kunde han med kort varsel ställa upp. Han är traktens hjälte, vilket naturligtvis är extra spännande för programmet, säger Anders Wistbacka i ett pressmeddelande.

Flera avhopp

Sedan tidigare har backhopparen Jan Boklöv, 54, hoppat av programmet, även han av hälsoskäl. Han ersattes av SVT:s egen expertkommentator och den före detta skidskytten Fredrik Lindström, 31.

Årets upplaga av ”Mästarnas mästare” spelas in i Båstad i stället för utomlands, på grund av coronapandemin. Inspelningarna startade förra veckan.

Programmet kommer att sändas i SVT1 med start nästa år.

Dagens bästa nöjesbilder - följ Aftonbladet Nöje på Instagram

Publicerad:

LÄS VIDARE

Publicerad: