Laila Bagge i coronakarantän på hotell

”Med tanke på Adam Alsing tar jag det på allvar”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Laila Bagge har tagit med sig sonen Liam och flyttat in på hotell.

Anledningen: Sambon Korosh Kananian har insjuknat i covid-19.

– Jag flyttade ut fort som fan, säger hon.

Laila Bagges sambo Korosh Kananian blev lite förkyld och trött. För att vara på den säkra sidan tog han ett coronatest. Svaret på testet fick Laila Bagge att packa sina väskor, ta med sig sonen och checka in på ett hotell.

– Jag flydde hemmet, säger hon i en video på Instagram.

Laila Bagge har temporärt lämnat sambon då han är sjuk i covid-19.
Foto: MAGNUS SANDBERG
Laila Bagge har temporärt lämnat sambon då han är sjuk i covid-19.

När Aftonbladet når henne berättar Laila Bagge att hon och sonen Liam bor i olika hotellrum för att minimera smittorisken också mellan mor och son. Ingen av dem har symtom, men har ändå testat sig för att vara på den säkra sidan. Speciellt tänker hon på Adam Alsings tragiska död i covid-19 och det gör att hon tar försiktighetsåtgärderna på allvar.

– Jag mår jättebra. Jag har inga symtom. Men eftersom jag känner folk som har haft det och med tanke på Adam som jag kände så tar man det på allvar. Så när Korosh först blev lite snuvig så bestämde vi oss för att sova på olika våningsplan.

Inte välkommen till studion

Och efter det positiva provresultatet flyttade alltså Bagge in på hotell.

– Det är en försiktighetsåtgärd. Och i och med att jag jobbar där jag jobbar så vill man inte slå ut hela radion, så jag har sänt här från hotellrummet, säger hon.

Laila Bagge sänder ”Rix Morronzoo” varje vardagsmorgon, men nu får parhästen Roger Nordin klara sig utan henne i studion tills hon fått sitt provresultat.

– Enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer får jag ju jobba, men vi har extra försiktighetsåtgärder på Nent. Om mitt provresultat är negativt så kan jag vara med i studion igen efter det.

Laila Bagge säger att sambon Korosh Kananians enda symtom varit en lätt förkylningssnuva och att han nu inte längre har symtom.

Foto: Pontus Orre
Korosh Kananian och Laila Bagge.
Publicerad:

LÄS VIDARE