Netflix

Netflix nya dejtingserie ”Sexy Beasts” – som ett ”Masked dating”

Av: 

Stina Dahlgren

NÖJE

Vill du se en haj och en fågelskrämma dejta varandra?

Då är Netflix nya dejtingserie ”Sexy beasts” något för dig.

Här är programmet som är exakt lika märkligt som det låter.

Först kom ”Masked singer”, sedan kom ”Masked dancer”, och nu kommer ”Masked dating”. Ja, nästan i alla fall. Netflix nya serie heter ”Sexy beasts” och går ut på att personer utklädda i extrema masker dejtar varandra.

Deltagarna blir med hjälp av peruker, smink och ansiktsproteser helt oigenkännliga. Enligt Variety ska hela 48 olika kostymer visas upp i programmet. I trailern syns bland annat en haj, en fågelskrämma, en jätteinsekt och en bäver.

Människor i masker dejtar i Netflix nya dejtingserie ”Sexy Beasts”.
En haj dejtar en...
...fågelskrämma.

Vad är ”Sexy beasts”?

Tanken med ”Sexy beasts” är att de som är med ska bli kära i en personlighet och inte i någons utseende. En person kommer att dejta tre olika kandidater, alla i full utklädnad. Därefter väljs en av kandidaterna ut som vinnare, utan att ha visat sitt ansikte.

Självklart visas även ögonblicket när deltagarna som dejtat varandra får ses helt utan masker. Av trailern att döma lär tittarna få se en hel del starka reaktioner.

Så hur bra är det då?

Programmet är, ärligt talat, ganska intetsägande och inte så mycket att hänga i dejtingreality-granen (streamingjättens ”Love is blind” och ”Too hot to handle” har i så fall varit betydligt roligare), men själva maskerna är onekligen imponerande, skriver Aftonbladets tv-expert Karolina Fjellborg.

Netflix nya dejtingserie ”Sexy Beasts”.
Netflix nya dejtingserie ”Sexy Beasts”.

Visas på Netflix

Programmet har premiär i Sverige den 21 juli. Då släpps alla sex avsnitt samtidigt. Redan nu står det klart att en andra säsong släpps senare i år.

ANNONS EXTERN LÄNK

Årets trender hos Åhléns – fynda inredning, kläder och skor här

Åhléns

Netflix nya dejtingserie ”Sexy Beasts”.

Publisert:

LÄS VIDARE

Bachelor 2021 – så har det gått sen för deltagarna

ÄMNEN I ARTIKELN

Netflix

Dejting