Mel B och Victoria Beckham i storbråk: ”Dra åt helvete, bitch”

Av: Jakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:

Scary spice gör skäl av sitt namn.

En diskussion mellan Melanie Brown och Victoria Beckham ska ha urartat och slutat med att Brown bett sin kollega ”dra åt helvete”, skriver The Sun.

Anledningen: Victoria Becham fortsätter tacka nej till en comeback med Spice girls.

Turerna har varit många kring Spice girls comeback. Melanie ”Scary spice” Brown, 43, och de andra i gruppen har länge kämpat för en återförening. Men Victoria ”Posh” Beckham, 44, har bestämt tackat nej.

Enligt uppgifter är Beckhams tidigare kollegor rasande för att Beckham, som initialt gått med på en comeback, dragit sig ur projektet, skriver The Sun. Beckham ska även ha hotat med stämning ifall bandet gjorde pengar på varumärket, utan att hon var med.

1 av 2 | Foto: Joel Ryan / AP TT NYHETSBYRÅ N
Victoria Beckham.

Det har fått Brown att se rött.

Melanie Brown ska ha konfronterat Beckham, och att döma av diskussionen lär inte relationen ha blivit bättre.

– I slutet av samtalet sa Melanie till Victoria: ”Dra åt helvete, bitch”. Och det var väl mer eller slutet på den konversationen, säger en källa till tidningen.

Melanie Brown har valt att inte kommentera uppgifterna.

Förlorar hundratals miljoner

Melanie Brown, Emma Bunton, 42, Geri Horner, 46, och Melanie Chisholm, 44, har nyligen varit i London för att göra promotionmaterial till sin turné, som drar igång i Storbritannien i maj nästa år. Tanken är att det även ska bli extrakonserter runt om i Europa.

Medlemmarna kommer tjäna drygt 94 miljoner kronor var genom turnén. Men enligt uppgifter kunde summan ha varit betydligt högre. I fall Beckham valt att tacka ja hade lönechecken landat på drygt 350 miljoner kronor, skriver The Sun.

Publicerad:

LÄS VIDARE