Chockbeskedet i ”Farmen” – två tvingas lämna

”Min vinnarskalle har kopplats in för mycket”

Av: Amanda Hällsten

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Det blev en dramatisk vändning i söndagens avsnitt av ”Farmen”.

Både Robin Kacaniklic och Richard Andersson tvingades säga hejdå till gården.

– Jag lämnar Farmen med vemod, säger Andersson.

Robin Kacaniklic var först ut att lämna söndagens tävling efter en jämn tvekamp.
Foto: TV4
Robin Kacaniklic var först ut att lämna söndagens tävling efter en jämn tvekamp.

I söndagens avsnitt av ”Farmen” (TV4) tvingades två deltagare att lämna gården.

Robin Kacaniklic, 32, stod som förstekämpe inför kvällens tävling. Till en början rådde det ingen tvekan om vem han skulle välja som motståndare, men beslutet ändrades i sista stund.

– Dessvärre för min egen skull har min vinnarskalle kopplats in för mycket. Den jag har valt är en person som jag respekterar otroligt högt och som jag ser som Farmenvinnare.

Och valet föll på Daniel Tholén, 42.

– Det blev kanske en chock för många nu och många kanske tänker vad fan jag håller på med. Jag tänker långsiktigt, om jag ska kunna vinna måste jag få bort Danne, säger Kacaniklic.

Foto: TV4
Robin Kacaniklic och Daniel Tholén tävlar i ”sågen”.

Jämn tävling

Tvekampen vid tinget avgjordes av sågen – en gren där de tävlande ska såga ner de plankor som motståndaren sitter på. Efter en jämn kamp gick Tholén ut som segrare ur tävlingen, och Kacaniklic tvingades att lämna – men kvällens dramatik slutade inte där.

Efter tvekampen meddelade Anna Brolin, 40, att en till tävling skulle utkämpas. Även Phillip-Lloyd Rochester, 37, och Richard Andersson, 51 tvingades möta varandra i en kamp. Efter en rafflande förlust blev även Richard Andersson tvungen att säga hejdå till tävlingen.

– Jag lämnar Farmen med vemod, det här har varit en upplevelse som inte liknat något annat, säger Richard Andersson om sin tid på gården.

Men innan Anderssons resa nådde sitt slut lämnade Brolin över en sista uppgift till honom. Nämligen makten att välja ut en ny storbonde inför programmets nästa vecka.

”Farmen” visas söndagar till torsdagar i TV4 klockan 20.00.

Foto: TV4
Richard Andersson tvingades säga hejdå till ”Farmen”.
Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN