Nicole Falciani bekräftar: Är ”Paradise hotels” nya programledare

Tar över efter Rebecca Stella

Av: Natalie Demirian

Publicerad:
Nicole Falciani.
Foto: Patricia Recourt/Viaplay
Nicole Falciani.

NÖJE

Nicole Falciani bekräftar att hon är ”Paradise hotels” nya programledare.

Influencern är nu i Mexiko för att spela in vårens säsong av realityprogrammet.

”Känns fortfarande så overkligt”, skriver hon på Instagram.

Aftonbladet kunde i början av oktober avslöja att det blir Nicole Falciani, 23, som tar över som programledare för ”Paradise hotel”.

”Nyp mig”

Nu bekräftar influencern själv nyheten på sin Instagram.

”Nämen alltså nyp mig. Jag har i otroligt många år drömt om att jag en dag ska få möjligheten att programleda något, och nu är jag i Mexiko och får göra prick det”, skriver hon.

Rebecca Stella hoppade av som programledare tidigare i höst. Detta på grund av rigorösa säkerhetsarrangemang orsakade av coronapandemin, som bland annat skulle ha omöjliggjort för henne att ha med sin familj under inspelningarna i Mexiko.

Sågas av ”Paow”

Någon som tidigare har sågat valet av Nicole Falciani som ny programledare är ”Paradise hotel”-veteranen Paulina ”Paow” Danielsson.

Hon tycker att programmet behöver en programledare som är lite gammal i gamet.

– Och som kanske har varit programledare innan. Nicole är alldeles för rookie för att köra PH, det är i alla fall vad jag tycker. Man kan inte ha någon som är mycket yngre än typ alla deltagare. Jag tror inte att folk kommer att ha samma respekt för henne som man hade för Malin Gramer eller Rebecca Stella. Jag tror att hon kommer att bli uppkäkad på inspelningsplatsen, har hon tidigare sagt till Aftonbladet.

Publicerad:

LÄS VIDARE