Mejla

Effie Karabuda

”Jag vägrade tro att det skulle sluta såhär”

Publicerad:
Uppdaterad:

Årets ”Bachelor” fick mig att tappa hoppet om kärleken. Simon och Felix var mer intresserade av en schysst egoboost än att hitta sin framtida fru. Vad de än påstår.

1 av 5 | Foto: BJÖRN LINDAHL
Simon Hermansson.

Jag vägrade tro att det skulle sluta såhär. Simon, med sina narcissistiska drag och Tourettes-liknande ärlighet, ville bara hitta en extramamma till sin dotter. Men råkade i stället välja tjejen han helst ville ligga med. Felix, ingenjören som mer än gärna frågar hur den gemensamma ekonomin ska fördelas, gav upp så fort han inte kände sig sedd.

Ingen av årets bachelors kunde hålla fast vid sina kvinnor efter den sista rosen. Droppen för Felix blev när Johanna väntade 19 timmar med att svara på hans sms. Och Simon valde att bryta all kontakt med Patricia efter en stökig utekväll ihop.

Det grämer mig att killarnas uttalade drömmar om att skaffa barn, hus och fru verkar ha varit så lätta att kasta bort. Ett litet farthinder på vägen och vips, går de vidare med sina liv.

Var de egentligen ute efter bekräftelse och ville leva loppan med 28 snyggingar? Jag klandrar dem inte, det låter trevligt.

Ibland kändes det som att Felix enda mål var att få tjejerna att falla för honom och säga hur mycket han betydde för dem. Samtidigt som Simon körde knullblick-tricket på repeat bara för att få komplimanger för sina intensiva, blå ögon.

Det är inte okej att vältra sig i romantisk lyx på den Sydafrikanska kusten och sedan sluta vara kär i vinnartjejen. Förlåt, men det här är faktiskt ett program där man äter middag inuti ett träd från typ 300 år f.Kr. med en inbyggd vinkällare och delar skumbad fyllda med rosenblad. Släng på lite aromatisk oljemassage också så är vi hemma.

Själv är jag liksom glad om en kille fäller ner toasitsen efter att han har kissat. Eller om han orkar lajka min bild på Instagram. Simon och Felix hade så mycket bättre förutsättningar för kärlek än vad jag och många andra har. Ändå fuckade de upp allt.

Kanske var det dumt av mig att ha värsta tilltron till två ”Bachelor”-män. De må vara snyggt paketerade i tajt kostym och säljande personlighet. Men de är säkert lika usla på att fälla ner toaringen som vilken kille som helst.

Av: Effie Karabuda

Publicerad:

LÄS VIDARE