Fansens teorier om dolda budskapen på Taylor Swifts nya album

”Swifties”: Avslöjar hemliga barnnamnet

Publicerad:
Taylor Swift.
Foto: Evan Agostini / TT NYHETSBYRÅN
Taylor Swift.

NÖJE

Världsstjärnan Taylor Swift har precis släppt albumet ”Folklore”.

Nu är fansen i full gång med att spekulera i vad som gömmer sig i låttexterna.

Hittills har de bland annat hittat en mystisk pseudonym.

Natten till fredagen släppte Taylor Swift, 30, överraskande sitt åttonde album ”Folklore”. Artisten meddelade nyheten bara 17 timmar innan albumet gick att lyssna på.

Inför tidigare albumsläpp har Swift varit generös med ledtrådar till de olika dolda budskap som finns i hennes texter. Då har fansen, även kallade för ”Swifties”, kastat sig över dem och börjat klura.

Avslöjar namn på barnet

Trots kort varsel denna gång har de redan hunnit komma fram till olika teorier om vad som finns gömt i låtarna på det nya albumet.

Enligt TMZ tror fansen att låten ”Betty” också är namnet på Hollywoodparet Blake Lively, 32, och Ryan Reynolds, 43, tredje dotter, vars namn hittills har varit okänt. I låten sjunger Swift även om James och Inez som är namnen på parets två andra döttrar. Enligt fansen är det en högst trolig teori eftersom Taylor Swift är bästa vän med skådespelarparet.

Foto: Beth Garrabrant
Taylor Swift.

Går under pseudonym

En annan spekulation är att en William Bowery som står med som låtskrivare på två av albumets 16 spår är en pseudonym. Han har inte medverkat på något av hennes tidigare album vilket är mystiskt, tycker ”Swifties”. Vissa av fansen är övertygade om att William Bowery som skrivit låtarna ”Exile” och ”Betty” är Taylor Swift själv och ingen annan.

Popsångaren erkände nämligen att det var hon som gick under namnet Nils Sjöberg som skrev ex-pojkvännen Calvin Harris och Rihannas hit ”This Is what you came for" 2016.

Men enligt Independent finns det andra fans som har en teori om att det är Taylor Swifts pojkvän, skådespelaren Joe Alwyn, 29, som gömmer sig bakom det ”påhittade” namnet.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN