Miley Cyrus barnstrejkar för klimatet

”Vi efterlämnar en planet full av skit”

Av: Alex Hartelius

Publicerad:

Miley Cyrus tänker inte skaffa barn om människan inte börjar ta hand om klimatet.

Det säger hon i en intervju med tidningen Elle.

– Vi efterlämnar en planet full av skit och jag vägrar att göra det mot mitt barn, säger hon.

Miley Cyrus, 26, vägrar att skaffa barn med maken Liam Hemsworth, 29. I en intervju med tidningen Elle säger hon att Moder jord är arg och att det inte är läge att ”jävlas” med henne.

– Vi har gjort samma sak med jorden som vi har gjort med kvinnor. Vi bara tar och tar och förväntar oss att det ska fortsätta att produceras. Vi efterlämnar en planet full av skit och jag vägrar att göra det mot mitt barn. Till dess att jag känner att mitt barn kan leva på en jord med fisk i vattnet, tar jag inte in en annan person för att hantera det. Vi vill inte reproducera eftersom vi vet att jorden inte kan hantera det, säger Miley Cyrus.

Hon tycker även att folk måste sluta att lägga sig i och tycka synd om dem som väljer att inte skaffa barn.

– Vill du inte ha några barn så börjar folk tycka synd om dig. Som att du är en kall och hjärtlös ’bitch’ som inte är kapabel att älska någon annan. Varför får vi lära oss att kärlek innebär att sätta dig själv i andrahand och dem du älskar i förstahand? Om du älskar dig själv, vadå då? Du kommer först.

1 av 3 | Foto: TT
Miley Cyrus.

Paret gifte sig i december

Miley Cyrus och Liam Hemsworth gifte sig i december förra året efter att ha haft ett av-och-på-förhållande i flera år. De hade då förlovat sig två gånger, den första 2012 och den andra 2016.

Enligt Daily mail gifte sig paret i deras gemensamma hem i Tennessee. Tidningen skrev även då att paret kommit närmare varandra efter att deras hem i Malibu, Kalifornien, brunnit ner.

I intervjun med Elle säger Miley Cyrus att deras relation är unik.

– Det här är den personen som jag känner håller mig mest om ryggen. Men jag passar definitivt inte in i en stereotyp ”fruroll”. Jag gillar inte ens det ordet.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN