David Möller om nya relationen: ”Väldigt lycklig och kär”

Hittade kärleken efter ”Bachelor”

Av: Cornelia Mikaelsson

Publicerad:

David Möller åkte till Grekland i hopp om att träffa kärleken. När han kom hem skulle det visa sig att den rätta fanns runt hörnet.

Nu berättar han om sin nya relation – och varför han håller den hemlig.

– När jag kom hem som det blev väldigt tydligt att det var henne som mitt hjärta brinner för, säger han.

1 av 2 | Foto: INSTAGRAM
David Möller och nya flickvännen.

Gabriella Bylund var den som fick den sista rosen av David Möller. Men när det romantiska äventyret var över valde paret att gå skilda vägar.

– Det är annorlunda på hemmaplan, men vi är goda vänner. Vi pratar en hel del och har fortfarande kontakt, säger David Möller.

Samma dag som det sista avsnittet visades publicerade David Möller en bild när han håller, en för tittarna okänd, tjej i handen.

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig men det har samtidigt en förmåga att i de flesta fall anpassa sig till det bättre! Så gott folk sluta inte tro på kärleken nu för denna bachelor är ingen bachelor längre utan en väldigt lycklig och kär man i en relation,” skrev han.

Vill inte berätta vem det är

I ett annat inlägg avslöjar David Möller att han träffade sin nya kärlek, som han kallar för J, innan inspelningarna av ”Bachelor”.

”Om ni minns från en av episoderna i mitten av ”Bachelor” så berättade jag att jag lämnade en tjej för en annan på frågan om jag någon gång varit otrogen. J är den kvinnan jag lämnade min dåvarande för.”

Därefter har David Möller publicerat ett flertal bilder på sin nya kärlek, men hennes ansikte syns inte och hennes namn figurerar aldrig i de kärleksfulla texterna. Detta har såklart fått hans följare att undra vem hon här.

– Vi har känt varandra i åtta år. Vi träffades fram och tillbaka under ett år. När jag var med i ”Bachelor” så var det full fokus på de tjejerna som var där. Det var när jag kom hem som det blev väldigt tydligt att det var henne som mitt hjärta brinner för.

Från att öppet dela med sig av sitt kärleksliv i tv har David Möller valt allt hålla den nya relationen hemlig.

– Jag vet att många är jättenyfikna. Det är helt otroligt. Hon är inte så bekväm med att vara offentlig och vill inte figurera i de sammanhangen än. Vi har bestämt oss för att hålla lite till på det, säger han.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN