John Stamos

Huset fullt-stjärnan har gift sig

Hade fest på sin egen bakgård – rånades innan bröllopet

Av: 

Stina Dahlgren

NÖJE

John Stamos har gift sig skriver E!news.

Han och kärleken Caitlin McHugh vigdes i Los Angeles framför ett 50-tal gäster.

Festen hölls på deras egen bakgård.

John Stamos, 54, har gift sig med sin kärlek Caitlin McHugh, 31, skriver E!news. Stamos är mest känd för sin roll som farbror Jesse i den populära tv-serien “Huset fullt”. Stamos var tidigare gift med skådespelaren Rebecca Romijn.

Rånad innan bröllopet

Paret vigdes i Los Angeles, USA, framför ett 50-tal gäster. De hade endast bjudit sina allra närmsta vänner samt familjemedlemmar. Efteråt hölls festen på deras egen bakgård i Beverly Hills dit paret åkte i en vit Rolls Royce.

Strax innan bröllopet blev McHugh bestulen på sina diamanter hon skulle ha på sin stora dag. De hade ett värde på en miljon kronor. Lyckligtvis hade bruden lyckats få tag på nya dyrgripar lagom till ceremonin.

Väntar sitt första barn

Stamos och McHugh har varit ett par i två år och förlovade sig i höstas på Disneyland. Strax därefter kom nyheten att de snart blir föräldrar. Barnet är parets första.

Stamos har på senare år medverkat i bland annat tv-serierna ”Glee” och ”Grand Fathered”. Även McHugh är skådespelare och har synts i ”The Vampire Diaries” och ”Castle”.

ANNONS EXTERN LÄNK

Upptäck höstens nyheter från Carin Wester – handla hos Åhléns här

Åhléns

Publisert:

LÄS VIDARE

Stjärnparet skiljer sig: ”Med tunga hjärtan”

ÄMNEN I ARTIKELN

John Stamos

Huset fullt