”Karl Fredrik på Österlen” klar för en tredje säsong

”Det är fantastiskt att vi får fortsätta att inspirera”

Karl Fredrik Gustafsson och hans Eklaholm har minst sagt gått hem hos tittarna.

Nu bekräftar TV4 att programmet får en tredje säsong.

– Inspelningarna är redan igång, säger Caroline Norrby, exekutiv producent på TV4.

Karl Fredrik Gustafsson tillsammans med fästmannen Petter Kjellén.
Karl Fredrik Gustafsson tillsammans med fästmannen Petter Kjellén.

Tittarsuccén ”Karl Fredrik på Österlen” avslutar sin andra säsong i kvällens avsnitt. Nu meddelar TV4 att trädgårdsprogrammet får en tredje säsong.

”Intresset för trädgård, grönska och blommor bara ökar, därför är vi stolta över att få göra ännu en säsong av ’Karl Fredrik på Österlen’, som kommer glädja våra tittare nästa år. Inspelningarna är redan igång, skriver Caroline Norrby, exekutiv producent på TV4 i ett mejl.

Karl Fredrik Gustafsson, 34, skriver i ett sms till Aftonbladet att han är glad och tacksam för beslutet.

”Det är fantastiskt att vi får fortsätta att inspirera. Responsen vi fått från svenska folket på de två första säsongerna är helt otrolig och vi ser fram emot att få visa allt roligt vi håller på att spela in för nästa år”, skriver han.

Karl Fredrik Gustafsson.
Karl Fredrik Gustafsson.

Planerar bröllop

Tv-programmet spelas in på Karl Fredrik och fästmannen Petter Kjelléns, 38, gård Eklaholm, som ligger på Österlen. Paret förlovade sig tidigare i våras, under en resa till Gotland.

– Vi köpte Eklaholm tidigt, vi hade knappt varit tillsammans ett år. Vi var ju väldigt nykära och vi dansade på rosa moln, även om det var jobbigt att elen slutade fungera och det läckte från taket, sa Karl Fredrik Gustafsson till Aftonbladet då.

Paret planerar ett tredagarsbröllop i Italien, som vännen Michael Bindefeld, 61, ska vara med och arrangera.

– Vi tänker middag på fredagen för att alla ska lära känna varandra. På lördagen är det bröllop, och sedan en lyxig brunch på söndagen, berättade Karl Fredrik.

Publisert:

LÄS VIDARE