Här är årets deltagare i ”Big brother” 2021

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

En är brevbärare, en casanova och en udda fågel.

Här är tio deltagare i årets ”Big brother” som har premiär den 15 februari.

På söndag kväll släpps de två sista namnen.

Katti Göransson, 58, Bromölla, undersköterska och körledare:

”Katti är en riktig mångsysslare med ständiga projekt på gång. Musik är hennes stora passion och det spelar ingen roll om hon är dj eller drar igång ett musikquiz, det är kontakten med musiken som är det viktiga. I huset hoppas Katti på att sprida positiv energi och hålla humöret uppe på de andra”.

Katti Göransson, 58, Bromölla.
Foto: TV4/C more
Katti Göransson, 58, Bromölla.

Judith Nodby, 27, Stockholm, kyltekniker:

”Judith är en självsäker tjej med båda fötterna på jorden. Innan pandemin jobbade hon som kock och hon har bland annat varit på trestjärniga restauranger. Judith märks när hon kliver in i ett rum och är en riktig stämningshöjare. Förmodligen kommer hon stå för mycket av matlagningen i huset”.

Foto: TV4/C more
Judith Nodby, 27, Stockholm.

Nardos Alberto, 22, Solna, arbetssökande:

”Nardos är ett yrväder som kommer att se till att det blir diskussioner i huset. Hon har ett hett temperament och vill att andra också ska visa känslor. Men det är inte bara attityd i Nardos utan hon har en mjuk sida också. Genom Big Brother hoppas hon kunna vinna svenska folkets hjärtan”.

Foto: TV4/C more
Nardos Alberto, 22, Solna.

Stephanie Harvey, 26, Sundbyberg, brevbärare:

”Stephanie är en tjej med väldigt mycket energi och en positiv syn på livet. Med sitt stora sinne för humor flirtar hon lätt in sig hos andra, något som kan vara en stor fördel i huset. Hon har jobbat som brevbärare i fem år och älskar sitt jobb. På fritiden går hon gärna på rave”.

Foto: TV4/C more
Stephanie Harvey, 26, Sundbyberg.

Therese Skog, 30, Stockholm, handläggare på Örebro universitet:

”Therese har länge velat vara med i Big Brother men det har alltid varit något i vägen. Nu som singel och nyinflyttad till Stockholm har tiden äntligen blivit rätt! Therese har pluggat arkeologi på universitetet men drömmer om att bli psykolog i framtiden. Kanske får hon möjlighet att öva på det i huset?”.

Foto: TV4/C more
Therese Skog, 30, Stockholm.

Emelie Svensson, 24, Ystad, studerande:

”Emelie är en tjej med skinn på näsan som alltid har en galen idé i bakfickan. Hon bor i dagsläget hemma i källaren hos sina föräldrar och tror att hennes föräldrar kommer tycka att det är skönt att slippa henne ett tag. Hon är energisk och älskar att bjuda på sig själv”.

Foto: TV4/C more
Emelie Svensson, 24, Ystad.

Joel Kosari, 20, Umeå, butikssäljare:

”Joel skulle själv beskriva sig som en udda fågel med en kristen bakgrund som drömmer om att jobba med underhållning. Han är mån om att andra ska ha det bra nära honom och han är en känslostyrd kille som har nära till både skratt och gråt. Joel har aldrig varit kär – kanske kan han bli det i huset?”.

Foto: TV4/C more
Joel Kosari, 20, Umeå.

Pedram Aghabeh, 25, Upplands Väsby, it-konsult:

”It-konsult till vardags, casanova på helgerna – det är Pedram i ett nötskal. Han kan få folk att smälta med sina ögon. Den största fobin han har är motorbåtspropellrar, något som förmodligen inte kommer att bli ett problem i huset – men man vet aldrig”.

Foto: TV4/C more
Pedram Aghabeh, 25, Upplands Väsby.

Simon Ejdertoft, 26, Stockholm, arbetssökande

”Simon är en vinnarskalle ut i fingerspetsarna och vill alltid vara med där det händer. Han har lite kaxig fasad men är egentligen en mjuk kille. Närmast hjärtat håller han sin mamma. Simon har ett annorlunda partytrick som kanske kommer att dyka upp i huset”.

Foto: TV4/C more
Simon Ejdertoft, 26, Stockholm.

Luis Lindberg, 47, Borås, fritidspedagog:

”Luis är en lugn kille, men han är inte rädd för att ta en diskussion när det behövs. Han bryr sig om andra människor och försöker alltid hjälpa sådana som har det svårt. Han säger själv att han lagt sitt kärleksliv på hyllan för att fokusera på att hjälpa andra”.

Foto: TV4/C more
Luis Lindberg, 47, Borås.

Jesper Fröidh, 42, Ängelholm
Fritidspedagog

”Jesper är en realityräv som man saknat i rutan. I huset finns det en risk att han pratar sönder huvudet på folk och han lovar att leverera riktigt dåliga ordvitsar. Hos Jesper går orden i ett och man får spetsa öronen om man ska hinna med men med sitt glada humör kommer han ändå undan med det mesta.”

Foto: TV4/C more
Jesper Fröidh.

Pontus Andersen, 30, Malmö
Musiker

”Pontus har enligt sig själv en övernaturlig förmåga att lära känna människor och det tänker han använda till sin fördel inne i huset. Han brinner för musik och har ett band som heter ”Coola kids” som han spelat med runtom i Sverige.”

Foto: TV4/C more
Pontus Andersen.
Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN