Här är trailern för ’Fyra bröllop’-uppföljaren

Hugh Grant, Kristin Scott Thomas och de andra hyllade skådespelarna är tillbaka

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Det tog 25 år – men nu är de tillbaka för ännu ett bröllop.

Hyllade komedin ”Fyra bröllop och en begravning” får en uppföljare, som Aftonbladet skrev i december. Nu har det kommit en trailer.

– Snälla, försök att inte bli sen, säger Charles (Hugh Grant) i den.

Undrar du vad Charles, Carrie, Tom, Matthew, David och alla de andra har haft för sig under de senaste 25 åren? Snart får du svaret.

Aftonbladet har tidigare berättat att den romantiska komedisuccén ”Fyra bröllop och en begravning” (1994) får en uppföljare i form av en kortfilm som återförenar originaluppsättningen.

Flera karaktärer återvänder

Fansen får ett kärt återseende. Bland andra syns Hugh Grant som den hopplöse romantikern Charles, John Hannah (Matthew), Kristin Scott Thomas (Fiona), Rowan Atkinson (fader Gerald) och Andie McDowell (Carrie) i rollerna, tillsammans med några karaktärer som gör gästspel.

Men för den nyfikne som vill veta vilka som ska gifta sig den här gången får vänta och se. Det har inte avslöjats ännu.

Hugh Grant: ”Årets bröllop”

I den nya trailern som nu släppts presenterar sig de gamla rollfigurerna igen för publiken. Hugh Grant avslutar som Charles, lovar att det här blir ”årets bröllop” och gör en liten blinkning till originalfilmen genom att säga:

– Snälla, försök att inte bli sen.

1 av 4 | Foto: BBC
Hugh Grant i uppföljaren.

Kortfilmen ”Red nose day and a wedding” har premiär den 15 mars på BBC i Storbritannien under Red nose day, som är ett brittiskt välgörenhetsprojekt för att bekämpa barnfattigdom. Kortfilmen visas även i USA den 23 maj på NBC.

”Fyra bröllop och en begravning” (1994) gjorde braksuccé och har utsetts av det brittiska filminstitutet till en av de 100 bästa brittiska filmerna genom tiderna.

Publicerad:

LÄS VIDARE