Nano Omar skiljer sig: ”Inget är förgäves”

Melodifestivalen-stjärnan har ansökt om skilsmässa och delad vårdnad

Nano Omar och Frida Blum skiljer sig.

Melodifestival-stjärnan har skickat in en ansökan om skilsmässa till tingsrätten.

– 17 år är lång tid men inget är förgäves, säger han.

De hade varit förlovade i 12 år och tillsammans ännu längre när de gifte sig i augusti 2019. Men nu, efter att ha varit ett par i 17 år, har Nano Omar, 34, och Frida Blum, 33, bestämt sig för att skiljas.

I skilsmässoansökan, som inkommit till tingsrätten, framgör att de gemensamt kommit fram till att de vill ha delad vårdnad om sina fyra barn.

– Hon har gjort så mycket bra för oss alla men vi väljer att gå vidare i livet. 17 år är lång tid men inget är förgäves, jag önskar henne all lycka och framgång, säger Nano Omar om sin blivande exfru när Aftonbladet når honom.

Nano Omar och Frida Blum precis efter att de sagt ja till varandra. Bilden togs av Dogge Doggelito som var en av gästerna på bröllopet.
Nano Omar och Frida Blum precis efter att de sagt ja till varandra. Bilden togs av Dogge Doggelito som var en av gästerna på bröllopet.

Frida Blum använder samma ord:

– Jag önskar honom all lycka och framgång.

Nano Omar
Nano Omar

Gifte sig 2019

Nano Omar slog igenom i Melodifestivalen 2017 när han slutade tvåa med låten ”Hold on”. Tidigare i våras uppmärksammandes samma låt igen i USA när den spelades inför mångmiljonpublik i reklampausen under Super Bowl i biltillverkaren Fords reklamkampanj. Nano tävlade åter igen i Melodifestivalen 2019 och tog sig till Andra chansen. Samma år gifte han sig med sin Frida i Oskarströms kyrka.

– När jag kom till kyrkan var det svårt att hålla sig från tårar. Det var en mäktig känsla, sa Nano i samband med bröllopet.

Men nu är alltså förhållandet över. Eftersom parets barn är under 16 år har Nano Omar och Frida Blum begärt betänketid innan skilsmässan går igenom.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN