”Big brother”-profilen om gravidlyckan

Av: Alex Hartelius/Meter

Publicerad:
Moa Wallin agerar panelist i ”Big brother” 2020.
Foto: TV4
Moa Wallin agerar panelist i ”Big brother” 2020.

"Big brother”-profilen Moa Wallin ska bli mamma.

Beskedet fick hon för drygt två månader sedan och längtar nu efter bebisen.

– Att få ett barn med världens bästa person tycker jag känns väldigt bra, säger hon. 

"Big brother”-panelisten Moa Wallin, 24, och journalisten Mattias Knutson väntar barn. Graviditeten avslöjades efter att Anna Björklund under söndagen skrivit ett inlägg på Instagram och berättat att deras podcast ”Della Q” splittras samt att Moa Wallin väntar sitt första barn. 

Moa Wallin valde själv att kommentera graviditeten på Instagram på måndagen och säger att hon mer eller mindre kände sig tvungen att gå ut med det nu.

– Ja, lite så, för jag ville ändå äga min historia. Hade jag fått välja själv hade jag kanske inte gått ut med det än, säger hon. 

Känslan av att hon själv inte fick vara först med att berätta om sin graviditet har hon inte reflekterat särskilt mycket över. 

– Ärligt talat så har jag inte hunnit tänka eller känna på det så mycket. Jag är bara så lycklig att få ett barn, det överglänser det hela, fortsätter hon och säger att hon inte vill ge några ytterligare kommentarer om Anna Björklunds inlägg.

”Världens bästa person”

Gravidbeskedet fick Moa Wallin för cirka två månader sedan och bebisen är beräknad till oktober. 

– Nu har jag ändå vant mig vid att det verkligen är något där inne. Känslan är liksom inte Jungfru Maria, som jag trodde det skulle vara, utan mer en känsla av laktosallergi kombinerat med glädje.

Ser du fram emot att bli mamma?

– Ja, megamycket. Gud ja. Äntligen ett litet skäl till att slippa gå ut på klubb. Nä men, att få ett barn med världens bästa person tycker jag känns väldigt bra.

Hur mår du annars?

– Nu mår jag bra. Jag har hittills haft en väldigt okomplicerad graviditet, peppar peppar.

”Big brother” sänds tisdag till söndag 19.00 och måndagar 21.00 på Sjuan, TV4 Play och Cmore. Det sänds även dygnet runt på Cmore.

”Big brother Inifrån” är ett samarbete mellan Aftonbladet och Meter/TV4, läs mer om det här.

Publicerad:

LÄS VIDARE