Paradise hotel

Hanna lämnar ”Paradise hotel” självmant: ”Mådde psykiskt dåligt”

Berättar om beslutet – fick hjälp att åka ut av produktionen

Av: 

Natalie Demirian

NÖJE

Hanna Bodelson, 23, mådde psykiskt dåligt under ”Paradise hotel”-inspelningen.

Så pass att hon valde att skicka ut sig själv.

– Jag fick nog en dag och då hjälpte produktionen mig att hitta en lucka där jag kunde få åka hem, säger hon till Aftonbladet.

I tisdagens avsnitt av ”Paradise hotel” åker först Diana Moseni ut i en omröstning.

Men när programledaren Rebecca Stella erbjuder de kvarvarande tjejerna en check på 5 000 kronor för att byta plats med Diana Moseni tar Hanna Bodelson erbjudandet och säger att hon hade gjort det gratis.

Därmed skickar hon ut sig själv från hotellet.

”Mådde psykiskt dåligt”

När Aftonbladet når Hanna Bodelson förklarar hon sitt beslut.

– Jag lämnade för att jag mådde psykiskt dåligt under hela inspelningen. Jag ville åka hem flera gånger, men det kom liksom inget bra tillfälle för det. Jag fick nog en dag och då hjälpte produktionen mig att hitta en lucka där jag kunde få åka hem.

Hanna Bodelson.

Realityprofilen säger att hon inte mådde dåligt när hon skrev på kontraktet för ”Paradise hotel” ungefär ett halvår innan inspelningen i Mexiko. Men hon började må dåligt därefter, redan innan hon åkte dit.

– Det var mycket hjärnspöken och ångest och så, redan innan inspelningen. Jag ville egentligen inte ens åka ner, men jag gjorde det ändå för att jag hade mitt kontrakt. Det blev bara pannkaka därborta. Jag var väldigt instabil under inspelningen, vilket jag tror att alla har sett också.

”Jag bara tappade det”

Hanna Bodelson, som har varit med i ”Paradise hotel” en gång förut, har under säsongen gråtit mycket och ville nyligen inte behöva ta ett jobbigt val mellan två killar i en parceremoni. Något som ”Paradise hotel” ofta kan gå ut på. Hon slapp valet för att killen valde att ställa sig hos en annan tjej.

– Jag åkte dit och tänkte första veckan att jag ville testa att spela. Men jag insåg därborta att jag för det första inte alls mådde bra och att jag för det andra sket i spelet. Jag orkade heller inte ta något val, jag ville egentligen bara åka hem hela tiden. Jag bara tappade det, jag ville inte spela heller. Och då blev det extra jobbigt att behöva välja mellan två nära vänner när jag inte ens ville vara på hotellet.

Hanna Bodelson

Gled ifrån Basse

I programmet framstår det som att Hanna Bodelson ville lämna främst för att hon var rädd för att bli sårad av killen hon kom närmast i programmet, Sebastian ”Basse” Månsson, som visade intresse för den nyincheckade Helen Ablatova.

– För mig spelar det egentligen ingen roll vad andra tror, huvudsaken är att jag vet varför jag lämnade och det är det som spelar roll. Men Sebastian var min största trygghet där inne och att se sin största trygghet försvinna fick mig att må jättedåligt och då ville jag verkligen inte vara kvar. Jag märkte hur vi gled ifrån varandra, säger Hanna Bodelson.

Hanna Bodelson.

Hon säger att hon har haft ångest i ett år inför att den här säsongen ska visas, och att det har varit tufft att se på tv.

Hur mår du i dag?

– Den här sommaren har jag mått skitdåligt, jag mådde till och med sämre nu i somras än vad jag gjorde i Mexiko. Men jag fick också nog en dag och tänkte att det var dags att ta tag i mitt mående, och jag har verkligen gjort det. Jag mår mycket bättre i dag, så det är väldigt skönt. Speciellt också nu, det är en lättnad nu när programmet är över för min del.

”Paradise Hotel” sänds på Viaplay och Viafree.

ANNONS EXTERN LÄNK

Kickstarta hösten hos MEDS – fina kampanjer på allt du behöver här!

MEDS

Hanna Bodelson.
Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen för deltagarna i ”Paradise hotel” 2020

ÄMNEN I ARTIKELN

Paradise hotel

Viafree

Viaplay

Ångest