Peter Farrelly visade Cameron Diaz sin penis – ber om ursäkt

Av: Alex Hartelius

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Peter Farrelly visade sin penis för Cameron Diaz när hon provspelade inför rollen som Mary i filmen ”Den där Mary”.

Tjugo år senare ber den Golden globe-vinnande regissören om ursäkt.

– Jag var en idiot. Det här hände för flera decennier sedan och jag trodde att jag var rolig, säger han till The Hollywood Reporter.

Den prisbelönte regissören Peter Farrelly, 62, vann så sent som i söndags en Golden globe för bästa komedifilm för filmen ”Green book”. I filmen medverkar skådespelare som Viggo Mortensen och Mahershala Ali.

Några dagar efter galan spred sajten The Cut en 20 år gammal historia där kollegor berättar att Peter Farrelly gillar att visa snoppen som ett skämt.

Skådespelaren Cameron Diaz är en av stjärnorna som ska ha blivit utsatt för regissörens ”skämt”, när hon provspelade inför rollen som Mary i filmen ”Den där Mary”, 1998.

Via sin publicist bekräftar nu Peter Farrelly uppgifterna och är djupt ångerfull över sitt tilltag.

– Jag var en idiot. Det här hände för flera decennier sedan och jag trodde att jag var rolig. Jag skäms och är djupt ångerfull, säger han till The Hollywood Reporter.

1 av 2 | Foto: Hopper Stone / AP TT NYHETSBYR ÅN
Peter Farrelly.

Cameron Diaz har lämnat Hollywood

Cameron Diaz sågs senast i filmen ”Annie” 2014. Men sedan dess har skådespelaren inte haft mycket med filmbranschen att göra.

I en tidigare intervju med Entertainment Weekly har hon sagt att hon är ”halv-pensionerad”. Det finns heller inga uppgifter om att hon skulle ha några kommande projekt på gång.

Cameron Diaz fick sitt stora genombrott i filmen ”The Mask” med Jim Carrey från 1994. Hon har även synts i filmer som ”Charlies änglar” ”Gangs of New York” och gjort rösten till prinsessan Fiona i filmen ”Shrek”.

Amerikanska medier har sökt Cameron Diaz för en kommentar om händelsen.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN