Cardi B

Offsets enda födelsedagsönskan: Ta mig tillbaka, Cardi B

Av: 

Mathilde Albinsson

NÖJE

I fredags fyllde rapparen Offset 27 år.

Högst på önskelistan stod: Att få tillbaka Cardi B.

– Jag vill be dig om ursäkt, Cardi. Jag skämde ut dig, fick dig att se galen ut, säger rapparen i ett klipp på sin Instagram.

På lördagskvällen genomförde han också en blomsterkupp på scen under Cardi B:s konsert.

Rapparna Cardi B, 26, och Offset, 27, gifte sig i hemlighet 2017 och fick dottern Kulture Kiari Cephu i juli i år.

Men i början av december meddelade Cardi B i en video på Instagram att paret valt att skilja sig.

– Jag har försökt få det att att fungera med pappan till mitt barn ett tag nu. Vi är riktigt bra vänner och businesspartners. Han är någon jag alltid kan vända mig till för att prata och det finns mycket kärlek mellan oss, men det har inte fungerat mellan oss på länge, sa hon i klippet då.

Vädjar till Cardi B

Sedan dess har rykten florerat kring den egentliga anledningen till uppbrottet. I oktober berättade Cardi B i en intervju i magasinet W att otrohet delvis hade med saken att göra.

Nu vill Offset blåsa liv i deras kärlek. I fredags firade rapparen sin 27-årsdag iklädd en specialgjord ansiktsmask helt täckt med Swarowskikristaller, som enligt TMZ är värd drygt 107 000 kronor. Men det han mest av allt önskade sig var att bli tillsammans med Cardi B igen.

– Jag önskar mig bara en sak på min födelsedag, och det är att få tillbaka min fru Cardi. Vi går igenom massa saker just nu, massa saker i media. Jag vill be dig om ursäkt, Cardi. Jag skämde ut dig, fick dig att se galen ut. Jag deltog i saker jag inte borde ha tagit del av och jag ber om ursäkt för att ga krossat ditt hjärta, brutit det löftet, brutit Guds löfte, och varit en självisk och rörig make, säger han i ett klipp på Instagram.

”Jag ber om ursäkt”

Han lovar en förändring – och ber om att få fira julhelgerna tillsammans med dottern och Cardi.

– Jag försöker vara en bättre person. Jag vill få den här tyngden från mina axlar, från min rygg. Förlåt, Cardi. Jag älskar dig och Kulture, jag vill tillbringa julen med er. Jag vill kunna tillbringa resten av mitt liv med er. Jag ber om ursäkt, jag är ledsen för vad jag gjort mot dig. Jag var inte med den där tjejen, men jag underhöll henne. Förstår du vad jag menar? Jag älskar dig, jag hoppas du kan förlåta mig. Det är min födelsedag och jag önskar att få dig tillbaka.

Cardi B har inte besvarat hans önskan offentligt.

Men skam den som ger sig. När Cardi B under lördagen uppträdde som det stora dragplåstret Rolling Loud i Los Angeles, chockades hon och publiken av att stora blomsterarrangemang plötsligt dök upp på scenen.

Överraskade med blommor på scen

Blommorna arrangerades så de bildade meningen: ”Ta mig tillbaka, Cardi”. Därefter dök Offset upp på scenen, som förklarade sin kärlek för henne och bad ännu en gång om förlåtelse.

I ett klipp som sprids på internet skakar Cardi B på huvudet. Hon säger något till Offset, utom räckhåll för mikrofonen, som försvinner från scenen tillsammans med blommorna.

Cardi B har sedan dess lagt ut flera klipp på Instagram där hon ber sina följare sluta skriva elaka saker om Offset, men att hennes ställningstagande inte behöver betyda att de kommer bli tillsammans igen.

ANNONS EXTERN LÄNK

Samla dina lån och krediter till bättre ränta med Advisa.

Advisa

Cardi B och Offset när de fortfarande var ett par.

Foto: Jordan Strauss / TT
Publisert:

LÄS VIDARE

Därför sprack Scarlett Johanssons äktenskap

ÄMNEN I ARTIKELN

Cardi B