Lady Gagas hundvakt skjuten fyra gånger – stjärnans hundar stals

Hundvakten i kritiskt tillstånd ● Stjärnan erbjuder mångmiljonbelopp för hundarna

Publicerad:
Uppdaterad:
Lady Gagas stulna hundar är av rasen fransk bulldog (hunden på bilden är dock inte stjärnans).
Foto: AP och WIKIPEDIA
Lady Gagas stulna hundar är av rasen fransk bulldog (hunden på bilden är dock inte stjärnans).

NÖJE

Lady Gagas hundvakt Ryan Fischer har skjutits i bröstet fyra gånger av en pistolman.

Mannen stal två av stjärnans tre hundar, skriver Daily Mail.

Ryan Fischer fördes akut till sjukhus.

Det var vid 22-tiden på onsdagskvällen som Ryan Fischer promenerade med superstjärnan Lady Gagas, 34, tre hundar av rasen fransk bulldogg.

Han sköts fyra gånger i bröstet utanför sitt hem av en pistolman som stal två av hundarna, Koji och Gustavo, skriver Daily Mail. Enligt de första uppgifterna ska det ha handlat om två gärningsmän, men det är oklart hur många de var.

Den tredje hunden, Miss Asia, lyckades ta sig därifrån och hittades senare av polis.

Akut till sjukhus

När polisen anlände till platsen var Ryan Fischer medveten, men hade svåra problem med andningen. Han fördes akut till sjukhus i allvarligt tillstånd, uppgav poliskällor för tidningen.

Ryan Fischer tar hand om Lady Gagas hundar medan artisten och skådespelaren befinner sig i Italien och spelar in en film.

Källor till TMZ uppger att Lady Gaga ”är extremt upprörd” och erbjuder 500 000 dollar, drygt fyra miljoner kronor, för att få sina hundar tillbaka, utan att ställa några frågor. Sajten skriver också att Ryan Fischer förväntas återhämta sig från sina skador, enligt källor.

Det är oklart huruvida det var just Lady Gagas hundar som var målet, eller den hundrasen generellt. Både Daily Mail och TMZ skriver att det finns en hög efterfrågan på fransk bulldogg och att hundarna kan säljas för stora summor pengar.

Ingen har gripits i skrivande stund.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN