Hon är het som satan men är faktiskt genuint otrevlig

”Hon gillar att hänga med äldre killar på sportbarer”

Av: Olle Kvarnsmyr

Publicerad:
Uppdaterad:

Olle Kvarnsmyr ÄR Nöjesbladets Dr Kärlek - svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

Medicus Amour
Medicus Amour

Hon dyker inte upp när hon lovat. Hänger mest på sportbarer och är genuint otrevlig. Trots det gillar han henne. Vad bör han göra? Dr Kärlek har svaret

Jag är en kille på 22 år som är tillsammans med en fantastisk tjej. Hon är mina drömmars tjej och den första jag riktigt har blivit kär i. Men det finns ett "men”. Annars skulle jag inte skrivit till dig. Hon är både både sexig och rolig att hänga. Tyvärr beter hon sig ofta konstigt och tvär mot mig. Till exempel kommenterar hon min vikt inför andra så det blir pinsamt. Ofta dyker hon heller inte upp trots att hon lovat. Hon är även väldigt dedikerad till ett visst lag och hänger ofta med ett gäng lite äldre killar på sportbarer eller på matcher. Jag är totalt ointresserad av sport och den fanatiska idrottsgrejen gör mig lite obekväm. Dessutom har jag vid två tillfällen råkat höra att hon sagt till andra att hon är singel. Detta trots att hon bor hemma hos mig. Jag kan heller inte riktigt läsa henne trots att jag är ”bra” på förhållande då jag har haft många långa relationer. Nu till det som krånglade till det ännu mer. Via ett par vänner har jag träffat en annan tjej. Hon är allt som min sporttjej inte är. Hon är gullig, intressant och pluggar en väldigt avancerad kurs på universitetet. Alltså väldigt långt från sportbarerna. Vi har gått ut två gånger och jag känner att hon verkligen gillar mig. Typiskt nog känner jag inget alls för henne. Trots att hon egentligen skulle vara perfekt.

Hon må vara het som satan men är faktiskt genuint otrevlig

Jag är en stor förespråkare för att inte vara feg att prova lite udda kärlekar i livet. Särskilt som ung. Detta för att rubba cirklarna och leva ett intressantare liv. Men dessa udda kärlekar får inte vara oförskämda knäppskallar. Och det är just vad hon är. En riktigt oförskämd knäppskalle. Hon må vara het som satan men hon är faktiskt genuint otrevlig och bryr sig knappt om dig. Ta dig genast ur relationen innan den äter upp dig. Sätt alltså omedelbart på dig singelbrallan. Du behöver lite egentid efter alla relationer du har haft. Att vara ”bra” på förhållande när man är 22 är inte nödvändigt en bra sak. Gällande den andra kvinnan har du faktiskt redan berättad för mig vad du känner för henne. Tacka därför artigt nej till hennes eventuella inviter.

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden eller bidra med din visdom

Önskar du själv assistans av Dr Kärlek - mejla olle.kvarnsmyr@aftonbladet.se bums så kommer allt att lösa sig

Publicerad:

LÄS VIDARE