Prinsparet separeras från resten av familjen

”Från och med i dag kommer Meghan och Harrys dockor inte längre...”

Av: Rasmus Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Det stormar kring det brittiska kungahuset.

Prins Harry och Meghan Markle och avsade sig sina kungliga uppdrag.

Nu separeras de från resten av familjen på Madame Tussauds.

På onsdagskvällen kom beskedet om prins Harrys och Meghan Markles nya planer. Hertigen och hertiginnan av Sussex drar ner på sina kungliga uppdrag och ämnar ”bli självförsörjande”.

Kritiken har varit massiv och nu skiljs prinsparet åt från resten av familjen på vaxmuseet ”Madame Tussauds” skriver TMZ.

1 av 2 | Foto: Victoria Jones/TT NYHETSBYRÅN
Prins Harrys och Meghan Markles vaxfigurer står inte längre med den övriga familjen.

”Tillsammans med resten av världen reagerar vi”

De stod tidigare tillsammans med drottning Elizabeth II, prins Philip, prins William och Kate Middleton, men så är längre inte fallet inne på museet.

Madame Tussauds i London berättar för TMZ att Harry och Meghans vaxfigurer flyttades för att återspegla splittringen i kungafamiljen.

– Tillsammans med resten av världen reagerar vi på de överraskande nyheterna om att hertigen och hertuginnan av Sussex kommer dra ner på sina kungliga uppdrag . Från och med i dag kommer Meghan och Harrys dockor inte längre att stå tillsammans med resten av kungafamiljen, säger museet.

PODD Megxit - krisen i det brittiska kungahuset

I dagens Aftonbladet Daily pratar vi om krisen i det brittiska kungahuset och varför Prins Harry och Meghan Markle vill lämna offentligenheten.

 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE